ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai Motor с рекордно полугодие в Европа

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jul 2018 Новини
288
0
Hyundai Motor с рекордно полугодие в Европа

Hyundai Motor обяви, че компанията е регистрирала най-добрата първа половина на годината в Европа, като отчита ръст в продажбите си от 7.5% в сравнение с първите шест месеца на миналата година.

От Hyundai обявяват, че с 291 052 реализирани коли от началото на годината, компанията отчита солидни подобрения в позициите си на основни европейски пазари като Франция (+26%), Испания (+23%) и Германия (+8%). Най-продаваното пазарно предложение на марката продължава да бъде SUV моделът Tucson, след което се подреждат i20, i10 и i30.

“Благодарение на нашата атрактивна и млада моделна гама, постигнахме още един отличен резултат през първата половина на 2018 година”, коментира Томас Шмид, оперативен директор на Hyundai Motor Europe. “Продължаваме успешната си история в Европа. Нашите фокусирани към Европа автомобили привличат нови клиенти за марката Hyundai. Нови модели, като изцяло новота Kona Electric и изцяло новото NEXO, подчертават иновативния дух на Hyundai и потенциала за бъдещ успех с променящите се тенденции. Лансираните наскоро нови Tucson и i20 ще продължат положителната продажбена посока и през втората половина на годината”.

От Hyundai коментират също така, че с изцяло новата Kona Electric, новото поколение Santa Fe и изцяло новото NEXO, в момента марката предлага най-младата гама продукти в индустрията, като 90% от тях са на възраст от по-малко от 2 години.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: