ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai Motor показа първи снимки на Santa Fe

like0 unlike0
Auto-Press 20 Feb 2018 Новини
47
0
Hyundai Motor показа първи снимки на Santa Fe

New Generation Santa Fe е елегантен SUV с водещ в класа простор на интериора

Новият SUV демонстрира новия дизайнерски език на SUV гамата с експресивна и мощна предница

Иновативните системи за сигурност подчертават подхода на Hyundai Motor да направи модерните технологии по-достъпни

Hyundai Motor показва първите снимки на New Generation Santa Fe преди световната премиера по-късно този месец. Новият Santa Fe, най-големият пътнически автомобил на компанията, е олицетворение на силното наследство в клас SUV и продължава успешната история на модела в световен план. Четвъртото поколение Santa Fe е могъщ SUV с премиум дизайн и водещ в класа простор в интериора.

Santa Fe съчетава модерна и елегантна външност, подсилена от впечатляващите двойни светлини и каскадната радиаторна решетка, характерен елемент за дизайнерската идентичност на Hyundai. Външният дизайн се характеризира с мощна стойка и атлетично смело излъчване. Ясните линии подчертават статуса на колата на върха на гамата от SUV модели на Hyundai. Интериорът на Santa Fe комбинира премиум качество с просторно разпределение на вътрешното пространство и подобрена видимост.

Размерите на New Generation Santa Fе отразяват внушителния му характер. С дължина от 4770 мм и широчина от 1890 мм, както и благодарение на увеличеното междуосие, моделът предлага повишен комфорт на пътниците.

Hyundai е истински загрижен за сигурността на пътниците и осигурява на новия Santa Fe водещи системи в тази област. С отделните елементи на технологията SmartSense, Santa Fe предлага свръхмодерни технологии на достъпна цена. За първи път в модел на Hyundai се поставя асистент за предотвратяване на катастрофа с напречен трафик при движение на заден ход. При излизане на заден ход от пространства с ниска видимост, системата не само предупреждава шофьора, ако приближава друго возило, но и автоматично задейства спирачките. Асистентът Safety Exit предотвратява инциденти при наближаване на автомобили отзад, като временно заключва вратите, така че пътниците да напуснат автомобила по безопасен начин.

Повече детайли за New Generation Santa Fe ще бъдат съобщени по време на световната премиера на автосалона в Женева през март 2018.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: