ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai и Kia със стратегическо партньорство с Vodafone

like0 unlike0
Auto-Press 20 Nov 2018 Новини
105
0
Hyundai и Kia със стратегическо партньорство с Vodafone

Hyundai Motor и Kia Motors обявиха, че двете компании са постигнали споразумение за стратегическо партньорство с Vodafone на територията на Европа. Споразумението ще даде възможност на клиентите на автомобилните марки да разчитат на допълнително удобство и безопасност в резултат на пълната свързаност на бордовите системи на техните превозни средства.

Партньорството между Hyundai и Kia, от една страна и Vodafone от друга, ще гарантира достъп на автомобилните компании до технологичните достояния и разработки на телекомуникационния гигант, което ще им даде възможност да предложат на клиентите си допълнителни иновативни услуги чрез бордовите системи на автомобилите. За целта, от Hyundai Motor Group планират пазарното лансиране на изцяло нова инфотеймънт система, която ще дебютира още през следващата година в някои от моделите на Hyundai и Kia.

С реализирането на сътрудничеството между двете страни, клиентите на автомобилните поризводители ще могат да разчитат на информация за трафика в реално време, както и такива за свободни места за паркиране, локализационни услуги, автомобилна диагностика, гласов контрол и други.

Системата на Hyundai Motor работи заедно с вече утвърдените на пазара Android Auto и Apple CarPlay, като обещава безпроблемно интегриране за употреба от мобилен телефон.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: