ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai и Audi ще си партнират в разработката на водородни автомобили

like0 unlike0
Auto-Press 20 Jun 2018 Новини
120
0
Hyundai и Audi ще си партнират в разработката на водородни автомобили

Днес Hyundai Motor обяви, че компанията е постигнала споразумение с Audi, което поставя началото на многогодишна партньорска програма с цел разработката на автомобили с водородно задвижване.

Новото сътрудничество между Hyundai и Audi ще има възможност да се възползва от достиженията на двете компании в областта на електрифицираните задвижващи системи с водород. Първата стъпка в новото партньорство ще бъде направена от страна на Hyundai, като марката ще даде достъп на Audi до своите технологии, реализирани в процеса на разработката на известните на пазара водородни ix35 Fuel Cell и NEXO.

“Това споразумение е още един пример за силната отдаденост на Hyundai към създаването на по-устойчиво бъдеще, като в същото време подобрява и живота на клиентите си с водордни автомобили, което е най-бързия път към истински чист свят”, коментира Юсун Чънг, вицепредседател на Hyundai Motor Company. “Уверени сме, че партньорството на Hyundai Motor Group и Audi ще демонстрира успешно визията и предимствата на водородните автомобили пред глобалното общество”.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: