ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Хванаха “тира” на Tesla - Semi на пътя - видео

like0 unlike0
Auto-Press 22 Jan 2018 Новини
28
0
Хванаха “тира” на Tesla - Semi на пътя - видео

Електрическият влекач Tesla Semi е заснет по време на тестове в САЩ. След приключването на изпитанията, “тирът” на компанията трябва да влезе в серийно производство през следващата година.

Прототипът на Tesla Semi, уловен от папараците, е бил облепен с матова лепенка, но това не скрива особеностите на дизайна на автомобила. Правят впечатление огромните огледала на машината, които отсъстваха по време на презентацията на прототипа. Появата на огледалата е лесно обяснимо - американското законодателство ги изисква и засега не разрешава пълната им замяна с камери.

Електрокамионът Tesla Semi има четири електромотора, всеки с мощност от по 258 к.с., взети назаем от модела Tesla Model 3. С 36-тонния си прицеп влекачът са ускорява от място до 100 км/ч за 20 сек., а без него за 5 сек.

Новата Tesla Semi ще бъде предложена в два варианта. Базовата версия с цена от 150 000 долара ще може да изминава с едно зареждане на акумулаторите си около 480 км, а по-скъпият вариант с цена от $180 000 – 800 км. Редица големи компании вече направиха своите поръчки за няколко стотин камиона.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: