ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

HondaJet получи сертификация и за Европа

like0 unlike0
Auto-Press 27 May 2016 Новини
97
0
HondaJet получи сертификация и за Европа

Уникалният със своята конструкция компактен бизнес самолет HondaJet на Honda Aircraft Company получи типова септификация и за Европа от агенцията EASA (European Aviation Safety Agency), която е доказателство за това, че той отговаря на най-високите европейски стандарти по отношение на безопасността.

“Нашите клиенти споделиха, че този самолет е не само високоефективен, но и интелигентен, доставя радост по време на употребата си и е високотехнологичен. Доставките на HondaJet в Европа вече стартираха и сме развълнувани да видим навлизането на HondaJet на този важен пазар”, коментира Мичимаса Фуджино, президент и изпълнителен директор на Honda Aircraft Company.

На територията на Европа, Honda Aircraft Company има три потребителски и дилърски центъра, които са в състояние да отговарят на изискванията на бъдещите собственици на HondaJet- Marshall Aviation Services (Северна Евроа); Rheinland Air Service (Централна Европа) и TAG Aviation SA (Южна Европа).

Основната отличителна черта на HondaJet са монтираните над крилата двигатели- Over-The-Wing Engine Mount (OTWEM), които са патентовани от компанията. В резултат на това инженерно решение, както и на редица други по екстериора, интериора и интегрираните технологии, самолетът на Honda e едно от най-бързите, просторни и икономични предложение в своя клас.

Максималната скорост на движение на HondaJet е малко над 770 км/ч, а максималното издигане е 13 000 метра. В стандартна конфигурация на интериора, на борда на самолета, оценен в САЩ на цена от 4.85 милиона долара, могат да се возят петима пътници, а автономността е 2170 километра.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: