ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Honda успешно възстанови производството си в Кумамото

like0 unlike0
Auto-Press 24 Aug 2016 Новини
41
0
Honda успешно възстанови производството си в Кумамото

Източник: www.honda.bg

Honda Motor Co., Ltd. положи максимални усилия, за да възстанови производството в завода си в Кумамото, пострадал тази година от силно земетресение. Това се случва точно в предварително набелязания от компанията срок.

След бедствието производството в Кумамото спря в нощта на 14 април. На 6 май заводът възобнови доставката на части за продукцията за износ извън Япония, а на 13 май отново започна асемблирането на силово оборудване.

Тъй като земетресението най-силно засегна производството на мотоциклети, на 6 юни в малки серии във фабриката бе възобновен монтажът на ключови модели от гамата, като в последствие обемът бе увеличаван поетапно. В момента напълно готова да възобнови дейността си е поточната линия FUN за големите мотоциклети, в резултат на което капацитетът на завода бе почти нормализиран към 22 август 2016.

Освен това на 22 април производството части за двигатели в Кумамото, бе частично пренасочено към завода на Yachiyo Industry Co., Ltd. в Йокаичи, откъдето принципно излизат малките модели на Honda. Очакваше се възстановяването на тази фабрика да отнеме половин година, така че в момента марката подготвя производствената си база, за да стабилизира доставката на части за двигатели във възможно най-кратки срокове, като частично пренася производството им от Кумамото към завода в Судзука.

Honda ще продължи да работи върху възможно най-бързото пълно възстановяване на засегнатите от бедствието центрове.

За завода в Кумамото:

В него се произвеждат култовите модели Gold Wing, CB 1300, CB 1100, CRF 1000 (Africa Twin), VT 1300, VFR 1200F, VFR 1200X, VFR 800F, VFR 800X, CBR 1000, CBR600, CTX 1300, CTX 700, NC 750S, NC 750X, Integra, Vultus, VT 750: Shadow и Spirit, CRF 450R, CRF 250R, CRF 450X, FJS (SilverWing) и др.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: