ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Honda Urban EV на конвейера в 2019-а година - видео

like0 unlike0
Auto-Press 19 Sep 2017 Новини
25
0

Honda Urban EV на конвейера в 2019-а година - видео

Honda Urban EV на конвейера в 2019-а година - видео
/add_images/news/092017/s_1505811608_5.jpg
  1. Honda Urban EV на конвейера в 2019-а година - видео
  2. Honda Urban EV на конвейера в 2019-а година - видео
  3. Honda Urban EV на конвейера в 2019-а година - видео
  4. Honda Urban EV на конвейера в 2019-а година - видео

Шефът на Honda Такахиро Хатиго, представяйки изключително симпатичната концептуална и напълно електрическа концепция с три врати Honda Urban EV във Франкфурт, увери че - “Това не е някаква представа за далечното бъдеще – серийната версия на машината ще се появи в Европа през 2019-а година”.

Хечбекът е развит върху съвършенно нова платформа, но засега отсъства информация за силовия му агрегат. С концепта върви опитен образец на станцията Power Manager, която не само може да зарежда електромобила, но и да захранва от акумулатора му дома на собственика на колата или да подава ток в градската елмрежа при нужда и желание от негова страна.

Японците не съобщават също точните габарити на машината, но споделят че е със 100 мм по-къс от модела Jazz. Това означава че дължината на концепта е 2430 мм. Вместо радиаторна решетка между фаровете е разположен интерактивен дисплей, подобен има в задната част, а в предния капак има прозрачен капак на зарядния порт. С помоща на дисплеите се комуникира с пешеходците и пътниците в околните автомобили.

Вратите се отварят срещу движението, седалката отпред е тип пейка, отзад нещата са трансформируеми за повечко багаж при нужда. Общият вид на колата е по-скоро класика, а не ретро.

Салонът е тапициран с натурален сив плат, приборното табло е от истинско дърво, освен големия панорамен дисплей в него, има екрани във вратите, показващи образът от камерите, заменящи страничните стъкла.

В колата е използвана системата Honda Automated Network Assistant, която се “учи” от действията на водача и “разпознава” емоциите му. Нещо подобно имаше и при концепта Honda NeuV, който споделя с прототипа Urban EV още други напредничави разработки на японците.

Във Франкфурт от Honda обявиха, че хечбекът е създаден в рамките на стратегията Electric Vision, според която главното сега е създаването на възможно най-лек акумулаторен блок, интелигентно да се управлява топлоотдаването на акумулатора, както и посоките на електроенергията към него, така и обратно в мрежата.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: