ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Honda NSX се завръща в Япония. Доставките започват през февруари

like0 unlike0
Auto-Press 25 Aug 2016 Новини
37
0
Honda NSX се завръща в Япония. Доставките започват през февруари

Honda Motor обяви, че компанията е започнала да приема заявки за закупуването на новото поколение на суперспортния модел NSX в Япония, като първите доставки се очаква да бъдат осъществени на 27 февруари следващата година.

Новото поколение на суперспортната Honda NSX ще предложи на потребителите спортно изживяване от нов вид, като за целта ще разчитат не само на наистина впечатляващ и футуристичен екстериорен дизайн, но и на стилно-динамичен интериор и не на последно място на хибридната задвижва система на колата. Новата задвижваща система на колата е съставена от изцяло нов средноразположен 3.5 литров, V-образен, шестцилиндров двигател, три електрически мотора, батерия и деветстепенна роботизирана предавателна кутия.

Новият NSX е оборудван с интегрирана система за динамичен контрол и работа, която предлага работа в четири основни режима- Quiet, Sport, Sport+ и Track. Системата регулира работата на двигателя с вътрешно горене, на електромоторите, предавателната кутия и окачването, както и работата и по-точно звука на изпускателната система.

Според предвижданията на Honda Motor, през първата година, в Япония се очаква да бъдат реализирани около 100 представителя на новия NSX.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: