ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Honda Motor Europa става член на ACEA

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jan 2018 Новини
52
0
Honda Motor Europa става член на ACEA

Източник: www.honda.bg

Honda Motor Europe става част от Европейската асоциация на автомобилните производители (European Automobile Manufacturers´ Association - ACEA). Като представител на европейските производители на леки коли, ванове, камиони и автобуси ACEA осигурява икономическа, екологична и социална устойчивост на автомобилния бранш в Европа.

Членството започна от 1 януари 2018 и дава възможност на Honda да допринесе за усилията на ACEA съгласно тенденциите в бранша за предизвикателствата на бъдещето – мобилност, устойчивост и конкурентоспособност.

Катсуши Иное, главен оперативен директор и президент на Honda Motor Europe, заяви: „Европа е на преден план в глобалното развитие в автомобилния сектор и ACEA играе главна роля за европейската индустрия. Радваме се да бъдем активен сътрудник и конструктивен член. Honda е силно фокусирана върху европейския пазар и нашето членство в ACEA ще задълбочи присъствието ни в Европа по време на истински и динамични промени в индустрията.“

Honda Motor Europe е работодател на повече от 8000 души из цяла Европа, включително и за 4000 работници в британския си завод, където са инвестирани 2.2 милиарда паунда от 1989 г. насам.

Honda пое ангажимента две трети от европейските й продажби да включват електрически задвижващи системи до 2025 г. Тази цел ще бъде осъществена и благодарение на работата на европейските развойни центрове във Великобритания и Германия, които продължават разработването на системи за автономно шофиране, повишена безопасност и екологични технологии.

Honda е известна с участието си в няколко европейски научноизследователски инициативи като проектите Drive C2X за свързани автомобили, L3 Pilot за автономни превозни средства и бъдещите програми HyFIVE и H2ME2 за развитие на инфраструктурата за автомобили, задвижвани с водород и горивни клетки.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: