ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Great Wall се ориентира към пикапи

like0 unlike0
Auto-Press 11 Oct 2018 Новини
83
0
Great Wall се ориентира към пикапи

Концернът Great Wall Motor (GWM) създаде отделна марка Great Wall Pickup, коятотрябва да влезе в тройката най-големи производители на този тип автомобил в света. Лидерството на местния пазар в Поднебесната империя е зовювано отдавна с продажби годишно в рамките на 200 000 коли и пазарен дял от 40%. До 2021-а година ще се правят шест модела.

В структурата на GWM за кросовърите отговарят марките Haval и Wey, електромобилите са за Ora, а Great Wall ще прекрати пускането на седана С30 и ще хвърли всичките си ресурси за производство на линията пикапи Wingle. Вече е налице и флагманският й модел “седмица”.

Новият моделсе казва Great Wall Wingle 7 и допълва досегашните “петица” и “шестица”. Седмицата има два варианта на габарит - 5095 и 5395 мм и два варианта на междуосието – 3050 и 3350. Ширината и височината са съответно 1800 и 1760 мм. Естествено легенът има два размера по дължина - 1380 и 1680 мм. Ширината му е 1460 мм, височината на бордовете 480 мм. Кабината и в двата варианта е двойна.

Пикапът Wingle 7 е на рама, предвидено като основно е задното задвижване, а пълното е подключваемо. Двигателят е турбодизел 2.0 (143 к.с., 315 Нм), предавателната кутия е шестстепенна, механична. Воланът е мултифунционален, налице са медиацентър със сензорен дисплей, автоматичен климатик, подгряване на предните седаки, крузконтрол и др.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: