ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Great Wall се ориентира към пикапи

like0 unlike0
Auto-Press 11 Oct 2018 Новини
66
0
Great Wall се ориентира към пикапи

Концернът Great Wall Motor (GWM) създаде отделна марка Great Wall Pickup, коятотрябва да влезе в тройката най-големи производители на този тип автомобил в света. Лидерството на местния пазар в Поднебесната империя е зовювано отдавна с продажби годишно в рамките на 200 000 коли и пазарен дял от 40%. До 2021-а година ще се правят шест модела.

В структурата на GWM за кросовърите отговарят марките Haval и Wey, електромобилите са за Ora, а Great Wall ще прекрати пускането на седана С30 и ще хвърли всичките си ресурси за производство на линията пикапи Wingle. Вече е налице и флагманският й модел “седмица”.

Новият моделсе казва Great Wall Wingle 7 и допълва досегашните “петица” и “шестица”. Седмицата има два варианта на габарит - 5095 и 5395 мм и два варианта на междуосието – 3050 и 3350. Ширината и височината са съответно 1800 и 1760 мм. Естествено легенът има два размера по дължина - 1380 и 1680 мм. Ширината му е 1460 мм, височината на бордовете 480 мм. Кабината и в двата варианта е двойна.

Пикапът Wingle 7 е на рама, предвидено като основно е задното задвижване, а пълното е подключваемо. Двигателят е турбодизел 2.0 (143 к.с., 315 Нм), предавателната кутия е шестстепенна, механична. Воланът е мултифунционален, налице са медиацентър със сензорен дисплей, автоматичен климатик, подгряване на предните седаки, крузконтрол и др.

Opel спира три модела, фокусира се върху SUV и електрифицираните коли Четири екипажа ще спорят за титлата на рали „България”

Подобни

LINDA JACKSON -  ПЪРВАТА ЖЕНА, НОСИТЕЛ НА ОТЛИЧИЕТО    « MANBEST 2018 » ОТ AUTOBEST

LINDA JACKSON - ПЪРВАТА ЖЕНА, НОСИТЕЛ НА ОТЛИЧИЕТО « MANBEST 2018 » ОТ AUTOBEST

Линда Джаксън, изпълнителен директор на Citroën, първата жена, носител на MANBEST (MANager BEST) на годината за 2018. «За мен е...

Концептът HB-03 стана основа за купеобразният Haval F7x

Концептът HB-03 стана основа за купеобразният Haval F7x

Представените през август на Московския автосалон сериен модел Haval F7 и концептът HB-03, ще се произвеждат в новия завод на...

FORD GT получи 2 допълнителни производствени години (Видео)

FORD GT получи 2 допълнителни производствени години (Видео)

Ford Motor Company обяви, че в резултат на силното потребителско търсене към новото поколение на суперспортната легенда...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: