ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

ГОРЕЩИ ПРЕМИЕРИ ОТ FORD НА ТУРИСТ АУТО ШОУ БУРГАС 2018

like0 unlike0
Auto-Press 23 Apr 2018 Новини
67
0

ГОРЕЩИ ПРЕМИЕРИ ОТ FORD НА ТУРИСТ АУТО ШОУ БУРГАС 2018

ГОРЕЩИ ПРЕМИЕРИ ОТ FORD НА ТУРИСТ АУТО ШОУ БУРГАС 2018
/add_images/news/042018/s_1524456003_465.jpg
  1. ГОРЕЩИ ПРЕМИЕРИ ОТ FORD НА ТУРИСТ АУТО ШОУ БУРГАС 2018
  2. ГОРЕЩИ ПРЕМИЕРИ ОТ FORD НА ТУРИСТ АУТО ШОУ БУРГАС 2018
  3. ГОРЕЩИ ПРЕМИЕРИ ОТ FORD НА ТУРИСТ АУТО ШОУ БУРГАС 2018
  4. ГОРЕЩИ ПРЕМИЕРИ ОТ FORD НА ТУРИСТ АУТО ШОУ БУРГАС 2018

На стартиралото специализирано автомобилно изложение Tourist Auto Show в Бургас (19-22 април), на щанда на Ford са изложени най-новите модели на марката, вкл. лекотоварните автомобили.

Новият Custom

Предпремиера за България прави новият Custom. Той запазва имиджа на Transit за водещ в класа товарен капацитет, иновативно товарно пространство като отвор в преградната стена за товарене на много дълги предмети и интегрирани релси на покрива. Задвижва се от модерния дизелов двигател Ford EcoBlue с мощност от 105, 130 и 170 к.с., който осигурява до 13% по-нисък разход на гориво спремо предходния 2.2-литров TDCi. Както и досега, новият Custom е с две височини на покрива, две дължини и максимален полезен товар до 1450 кг. Интериорът е изцяло нов, с инструментален панел, фокусиран върху потребителя, с „плаващ“ 8-инчов цветен сензорен екран и комуникационна развлекателна система SYNC 3. В новия Custom се предагат също Системата за следене на мъртвата точка с Предупреждение за страничен трафик, Асистент за предотвратяване на сблъсъци със засичане на пешеходци, Предупреждение за спазване на лентата, Стабилизация при страничен вятър и Адаптивен круиз контрол.

Новият EcoSport

Другата предпремиера на щанда на Ford е новият EcoSport. Той вече се предлага с интелигентната 4х4 система на Ford, която следи сцеплението на колелата с пътната настилка и регулира подаването на въртящ момент към предните и задните колела 20 пъти по-бързо от едно мигване на окото. Новият EcoSport е с оптимизирани пружини, амортисьори, кормилен механизъм, торсионна греда на задната ос, настройки на електронната програма за контрол на стабилността (ESP) и профили на подпомагане на кормилното управление. EcoSport се отличава с дръзкия, динамичен дизайн на останалите SUV автомобили на Ford и притежава усъвършенстваната комуникационна и развлекателна система SYNC 3 на Ford, съчетана с 8-инчов цветен сензорен екран. Нова аудиосистема B&O PLAY предлага превъзходно аудио изживяване; с десет високоговорителя, включително монтиран в багажника субуфер. EcoSport предлага за първи път круиз контрол с регулируем ограничител на скоростта, камера за обратно виждане за по-ефективно и безопасно паркиране, система за следене на мъртвата точка и за контрол на стабилността.

Изцяло новата Fiesta

Новата Fiesta е големият победител в конкурса Автомобил на България за 2018 година, надграждайки постиженията на предшественика си, който бе най-продаваната малка кола на Стария континент от 2012 до 2016 г. включително. Fiesta премина през пълна промяна и е по-модерна, иновативна, динамична и впечатляваща отвсякога. Компактният модел вече е по-зрял, завършен и с най-разнообразната гама досега. Технологиите включват SYNC 3 с 8-инчов цветен сензорен дисплей, стъклен отварящ се панорамен покрив, премиум аудиосистема Bang & Olufsen, отопляем кожен волан, система за засичане на пешеходците и през нощта, автоматичен паркинг асистент, стандартна система за спазване на лентата и др. Обезшумеността в купето и комфортът при пътуване съперничат на по-висок клас автомобил. Завладяващото ѝ пътно поведение е водещо в сегмента. Новата Fiesta постигна максималните 5 звезди за безопасност от Euro NCAP, както и максималния резултат на тестовете за страничен удар. Организацията отличи Fiesta едновременно за защитата на пътниците и на децата.

Focus

В ДНК-то на Focus са вплетени едни от най-добрите автомобилни гени. Легендарното удоволствие от управлението, което автомобилите на Синия овал доставят, се дължи на независимото задно окачване, въведено именно с първото поколение Focus, пренаписало стандартите за активно поведение и направило революция в средния клас. От тогава до днес, Focus е синоним на стабилност, динамика на пътя, oтлично пътно поведение и неподправена радост от шофирането. За ограничено количество автомобили на склад, офертата за Focus е примамващо добра.

Kuga

Новата Kuga е интелигентен SUV, който дава възможност на своите собственици да водят активен начин на живот и да правят нещата, които обичат. Чувства се еднакво добре както в града, така и на дълъг път и дори извън асфалтираните пътища. Интелигентната 4х4 система на Ford разпределя въртящия момент към колелата за по-малко от 20 милисекунди. Благодарение на системата за свързаност SYNC 3, новата Kuga позволява на водачите да управляват аудиосистемата, навигацията и смартфона си чрез прости, разговорни гласови команди, и да боравят с 8-инчовия сензорен екран по същия начин, както с екрана на своя смартфон. Адаптивните фарове на Ford се предлагат за първи път при Kuga. Системата следи околната осветеност и автоматично подобрява видимостта, като настройва ъгъла на лъча на новите биксенонови фарове на една от седемте настройки, в зависимост от скоростта на автомобила, ъгъла на завиване и разстоянието до обекта отпред. Новата Kuga предлага хендсфри технология за задната врата, която може да се отваря и затваря с леко движение на крака под задната броня. Технологията предоставя на родителите лесен достъп до багажника, когато отиват към автомобила с ръце, заети с покупки, детски колички и малки деца.

Courier

Най-продаваните лекотоварни автомобили в Европа през 2015, 2016 и 2017 година са с марката Ford. Courier, Connect, Custom и Transit увеличават пазарния си дял в страните на Стария континент, благодарение на издръжливостта, надеждността, ниските си експлоатационни разходи и водещата си безопасност. Пъргав и стилен, Courier възнаграждава с водещи ергономия, пътно поведение и комфорт. Ниските експлоатационни разходи, оптималното му товарно пространство и екстремно ниският разход на гориво от 4.0 л/100 км го превръщат в същински герой на труда. Системата Ford Easy Fuel спестява скъпоструващи ремонти, като предотвратява зареждането с погрешен тип гориво.

Ranger

Ford Ranger неслучайно е най-продавания пикап за 2016 г. на европейските пазари. Притежава най-добрата дълбочина на газене в класа от 800 мм, безкомпромисна безопасност (максималните 5 звезди от Euro NCAP), модерни технологии в помощ на водача, избираемо 4х4 с режим на превключване в дижение. С 1.3 тона товарен капацитет, 1.8 куб.м товарен обем и 3.35 т максимално тегло наприкачения товар, Ranger надеждно превозва всякакви товари. Корав и мощен отвън, пикапът осигурява удобство и защита за своите пътници.

На разположение за тест-драйв на посетителите на Tourist Auto Show в Бургас са SUV моделът Ford Kuga и пикапът Ford Ranger. Всички автомобили Ford се предлагат с 5 години гаранция, без ограничение за пробега, а лекотоварните модели – до 250 000 км пробег.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: