ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

GEFCO С НАГРАДА „ЛИДЕР В ИНОВАЦИИТЕ“ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕТО „АВТОМОБИЛЪТ МИ Е ТАМ“ (MY CAR IS THERE)

like0 unlike0
Auto-Press 20 Jun 2018 Новини
119
0
GEFCO С НАГРАДА „ЛИДЕР В ИНОВАЦИИТЕ“ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕТО „АВТОМОБИЛЪТ МИ Е ТАМ“ (MY CAR IS THERE)

Групата GEFCO, глобален лидер в индустриалната логистика и европейски лидер в автомобилната логистика, получи награда „Лидер в иновациите“ по време на конференцията „Автомобилна логистика Европа 2018“. Събитието се състоя на 12 юни 2018 г. в Бон, Германия.

По време на европейската конференция за автомобилна логистика компанията GEFCO представи, едновременно със седем други постижения, иновативното решение за превоз на автомобили - My Car Is There (Автомобилът ми е там), което беше отличено от жури от 23 висши служители на вериги за доставки, експерти, университетски преподаватели и международни представители на институциите.

My Car Is There (MCIT) (Автомобилът ми е там (MCIT) дава възможност клиентът да организира транспорта на един автомобил от врата до врата чрез приложение за телефон. Технологията разчита на решение за цифрова платформа, предназначено да обслужва пазара на B2B (business-to-business) и B2C (business-to-consumer) за транспортиране на отделни автомобили. Само с няколко клика технологията MCIT позволява на собственика на колата да организира приемането и доставката на автомобила до всяка дестинация с удобната опция за следене в реално време.

Журито на "Автомобилна логистика Европа" описа MCIT като "реален пробив в транспортния бизнес" и съчетание от бизнес модел, иновации в процеса и нови технологии за разрешаване потребностите на пазара. "Ние сме изключително горди, че сме наградени с „Лидер в иновациите“ за My Car is There", каза Емануел Арнауд, изпълнителен вицепрезидент „Продажби и маркетинг“ на GEFCO. "В Групата ние се стремим да насърчаваме и развиваме новаторска култура в екипите ни и MCIT е чудесен пример за това, което можем да постигнем, когато работим заедно", добави той.

ГРУПАТА GEFCO

В GEFCO ние вярваме, че дългосрочното сътрудничество е ключът за споделеното израстване. Благодарение на експертизата и опита в автомобилната индустрия през последните 69 години, ние създаваме умни и гъвкави решения за цялостната верига за доставки. Днес, Групата GEFCO e европейски лидер в автомобилната логистика и е в топ 10 на глобалните партньори, които предлагат мултимодални решения. Групата е представена в 47 държави, включва 300 дестинации из целия свят и 13 000 служители. Компанията GEFCO генерира приход в размер на 4,4 милиарда евро за 2017 година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: