ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ford с ръст от 12.6% на основните си европейски пазари

like0 unlike0
Auto-Press 16 May 2018 Новини
130
0
Ford с ръст от 12.6% на основните си европейски пазари

Продажбите на Ford на основните 20 пазара* на марката в Европа са се подобрили с 12.6% през изминалия месец и са достигнали ниво от 113 300 автомобила. От компанията коментират също така, че търсенето на SUV пазарните й предложения се е увеличило с повече от 32%, като основен двигател е EcoSport с ръст от 92%, а Kuga записва рекордно пазарно представяне с +15%.

Най-продаваната кола на Ford, както и най-търсенето предложение в своя сегмент- Fiesta, записва рекорден пазарен месец през април с 23 800 реализирани единици и ръст от 33%. От марката отчитат също така увеличено с 24%, до 18 500 единици, търсене към актуалната версия на Focus, реализацията на EcoSport е била на ниво от 9200 единици, а тази на Ranger 3200.

През април, от Ford записват и най-доброто пазарно представяне на лекотоварната си гама от 1993 година, като семейството Transit отчита 22 700 продажби.

*Австрия, Белгия, Великобритания, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Испания, Румъния, Швеция и Швейцария.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: