ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

FORD обнови MONDEO за 2019 година

like0 unlike0
Auto-Press 18 Jan 2019 Новини
647
0

FORD обнови MONDEO за 2019 година

FORD обнови MONDEO за 2019 година
/add_images/news/012019/s_1547820002_146.jpg
  1. FORD обнови MONDEO за 2019 година
  2. FORD обнови MONDEO за 2019 година
  3. FORD обнови MONDEO за 2019 година
  4. FORD обнови MONDEO за 2019 година
  5. FORD обнови MONDEO за 2019 година
  6. FORD обнови MONDEO за 2019 година
  7. FORD обнови MONDEO за 2019 година

Днес, по време на международното изложение в Брюксел се състоя световната премиера на обновеното Mondeo на Ford. С редица нови екстериорни и интериорни стилистични решения, и технологични иновации, автомобилът дебютира за първи път и в нова хибридна версия- тази на неговото комби.

Обновеното за 2019 година Mondeo идва и с множество тенхологични новости, в това число въвеждането в портфолиото на модела на модерния двулитров EcoBlue дизелов задвижващ агрегат, нова интелигентна осемстепенна автоматична предавателна кутия, която се адаптира към стила на управление на водача, адаптивен круз-контрол с функция Stop & Go за автоматично спиране и потегляне, интелигентен ограничител на скоростта и други.

Подобно на вече познатото Mondeo Hybrid, неговата комби версия идва с хибридна задвижваща система, съставена от двулитром бензинов двигател, електромотор и литиево-йонна батерия, като общата максимална мощност на инсталацията е 187 конски сили. От Ford анонсират, че системата за регенериране на спирачната енергия е в състояние да възобнови до 90% от енергията за презареждане на батерията, която иначе би била загубена, и че средният разход на гориво на хибридното комби е на ниво от 4.4 литра на 100 километра.

За допълнителна оптимизация на движението, водачите могат да разчитат на системата SmartGauge, която дава възможност за мониторинг на разхода на енергия, както и напътствия по отношение на употребата на спирачния педал за повишаване на ефективността на системата за регенериране на спирачната енергия.

От Ford анонсират също така, че комбито предлага товарна вместимост от 403 литра до разделителната мрежа на багажника, а след сгъването до хоризонтално положение на задни седалки товарният обем се увеличава до внушителните 1508 литра.

При обновеното Mondeo, новият двулитров EcoBlue дизелов двигател се предлага в три мощностни версии- 120, 150 и 190 конски сили, като в зависимост от предпочитанията си, бъдещите собственици на автомобила могат да разчитат на среден разход на гориво от 4.5 до 4.9 литра на 100 километра.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: