ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

FORD MOTOR COMPANY и VOLKSWAGEN AG анонсираха нов глобален алианс

like0 unlike0
Auto-Press 15 Jan 2019 Новини
456
0
FORD MOTOR COMPANY и VOLKSWAGEN AG анонсираха нов глобален алианс

Днес FORD MOTOR COMPANY и VOLKSWAGEN AG анонсираха първото формално споразумение между двете компании за формирането на глобален алианс, който да помогне на двете страни да подобри конкурентоспособността си и да бъде в състояние да отговори възможно най-добре на непрекъснато променящите се потребителските изисквания и очаквания.

Основен акцент в бъдещото партньорство на двата автомобилни гиганта ще попадне върхе разработката на търговски автомобили и средноразмерни пикапи, които ще бъдат предназначени за глобалните пазари на FORD MOTOR COMPANY и VOLKSWAGEN AG, като първите такива автомобили се очаква да бъдат реалност през 2022 година. Сътрудничеството на двете фирми ще подобри ефективността и ще им помогне да споделят необходимите инвестиции в автомобилни архитектури.

С новия алианс, Ford ще отговаря за разработката и производството на средноразмерни пикапи, които двете компании ще пуснат в продажба най-рано през 2022 година, а Volkswagen има планове за разработката и сглобяването на нов градски ван.

От FORD MOTOR COMPANY и VOLKSWAGEN AG анонсират също така, че двете компании са подписали меморандум за разбирателство, който има за цел да проучи възможно сътрудничество и по отношение на стандартното автомобилостроене, други решения за мобилност, както и разработката на електрически коли.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: