ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

FORD GT получи 2 допълнителни производствени години (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 19 Oct 2018 Новини
111
0

FORD GT получи 2 допълнителни производствени години (Видео)

FORD GT получи 2 допълнителни производствени години (Видео)
/add_images/news/102018/s_1539939604_434.jpg
  1. FORD GT получи 2 допълнителни производствени години (Видео)
  2. FORD GT получи 2 допълнителни производствени години (Видео)

Ford Motor Company обяви, че в резултат на силното потребителско търсене към новото поколение на суперспортната легенда GT, компанията е взела решение да увеличи с две години производствения живот на модела. Заявки за закупуването на допълнителните бройки на GT ще се приемат само в продължение на един месец с начална дата 1 ноември.

Подобно на предишната инициатива на Ford за закупуването на новия GT, подаването на новите заявки не е гаранция за придобиването на колата. След приключването на едномесечния продажбен “прозорец”, екип на Ford ще проучи желаещите, а избраните ще имат възможност да продължат да работят със специализираното подразделение Ford GT Concierge Service по уточняването на детайлите и персонализирането на автомобила.

Преди решението за удържаването на производството на GT с 2 години, Ford анонсира че суперспортният автомобил ще бъде сглобен в серия от само 1000 единици. С новата инициатива, клубът на собствениците на модела ще бъде увеличен до около 1350 човека, а последните бройки на колата ще бъдат произведени в периода 2020-2022 година.

“Реакцията към нашия Ford GT е безпрецедентна, като търсенето надхвърля предлагането с повече от седем към едно”, коментира Херман Саленбаух, директор на Ford Performance. “С увеличеването на производствената серия на Ford GT за ограничен период, ние сме в състояние да поддържаме ексклузивността на изключително желаната суперкола, като в същото време предлагаме изживяването за собственост на по-голям брой клиенти в допълнение на 80-те собственика на Ford GT в Европа, които вече получиха своите уникални автомобили”.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: