ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

FERRARI с нова уникална спецификация за 488 PISTA

like0 unlike0
Auto-Press 15 Jun 2018 Новини
198
0

FERRARI с нова уникална спецификация за 488 PISTA

FERRARI с нова уникална спецификация за 488 PISTA
/add_images/news/062018/s_1529060402_407.jpg
  1. FERRARI с нова уникална спецификация за 488 PISTA

По случай предстоящото издание на легендарната надпревара 24-те часа на Льо Ман, Ferrari създаде специална и екслузивна спецификация Piloti Ferrari на 488 PISTA, която ще бъде достояние само на участниците във фирмените състезателни серии на марката.

Новата програма за доработка на 488 PISTA е част от инициативата за персонализация Tailor Made на Ferrari и идва с ново контрастно изпълнение на екстериора с италианското знаме, персонализирано обозначение на стартовия номер на съответния клиент на марката, карбонови заден спойлер и рамки на въздушните отвори, и възможност за избор между четири основни цвята- Rosso Corsa, Blu Tour De France, Nero Daytona и Argento Nürburgring.

По отношение на интериора на автомобила, от Ferrari са предвидили специална тапицерия на седалките, специални постелки, карбонови апликации, специална едентификационна табелка и други.

Ferrari 488 PISTA, което е с 90 килограма по-леко от 488 GTB, отбеляза световната си премиера по време на тазгодишното международно изложение в Женева. Освен с олекотена конструкция, автомобилът се отличава с оптимизирана аеродинамика и двигател с увеличена с 50 конски сили максимална мощност.

488 PISTA е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 2.85 секунди и от 0 до 200 км/ч за 7.6 секунди, а максималната скорост на движение на автомобила е над 340 км/ч.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: