ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ferrari подготвя екстремна версия на FXX K (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 14 Sep 2017 Новини
29
0
Ferrari подготвя екстремна версия на FXX K (Видео)

На фона на предстоящите пазарни лансирания на хиперколите Mercedes-AMG Project ONE и Aston Martin Valkyrie, Ferrari запазва сякаш стоическо мълчание.

Под повърхността обаче изглежда, че от легендарната марка работят доста сериозно по нова версия на и без това най-екстремната кола в цялата си история.

Благодарение на долното видео имаме възможност да видим, макар и в камуфлаж, и да чуем, “чудовището”, което по всяка вероятност ще бъде анонсирано от Ferrari като FXX K Evoluzione.

“Стандартната” версия на Ferrari FXX K, което е предназначено за употреба единствено на писта или затворено трасе, е оборудван с хибридна задвижваща система с максимален въртящ момент от над 900 Нм и максимална мощност от 1050 конски сили, като 860 от тях идват от V12 двигател, а останалите от електрически мотор.

Въпреки че автомобилът във видеото определено е FXX K, той се отличава от него по редица елементи, основните от които откриваме в конструкционното оформление на предната и задната му част. Най-сериозната промяна се крие във вече целия заден спойлер, заменях характерните за актуалната версия на модела два отделни елемента.

Освен това, предполагаемото FXX K Evoluzione изглежда и малко по-широко, а по всичко изглежда, а и звучи най-вече, че от Ferrari са нанесли сериозни промени и по задвижването му.

Влекачът на Tesla с по-добра аеродинамика от Bugatti. Ускорява се от 0 до 96 км/ч за 5 секунди

Подобни

Новият Nissan LEAF : Нова продажба на всеки 12 минути

Новият Nissan LEAF : Нова продажба на всеки 12 минути

Европейското подразделение на Nissan обяви, че за трите месеца от пазарното лансиране на изцяло новото поколение на 100%...

Hyundai разкрива изцяло новите Veloster, Veloster Turbo и Veloster N за 2019

Hyundai разкрива изцяло новите Veloster, Veloster Turbo и Veloster N за 2019

Източник: www.hyundai.bg Veloster запазва уникалната си асиметрична конфигурация на каросерията с две плюс една врати Наличен...

OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия

OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия

OMV MaxxMotion Diesel осигурява надеждна работа на автомобила при всякакви зимни условия Максимална мощност и защита на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: