ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ferrari подготвя екстремна версия на FXX K (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 14 Sep 2017 Новини
23
0
Ferrari подготвя екстремна версия на FXX K (Видео)

На фона на предстоящите пазарни лансирания на хиперколите Mercedes-AMG Project ONE и Aston Martin Valkyrie, Ferrari запазва сякаш стоическо мълчание.

Под повърхността обаче изглежда, че от легендарната марка работят доста сериозно по нова версия на и без това най-екстремната кола в цялата си история.

Благодарение на долното видео имаме възможност да видим, макар и в камуфлаж, и да чуем, “чудовището”, което по всяка вероятност ще бъде анонсирано от Ferrari като FXX K Evoluzione.

“Стандартната” версия на Ferrari FXX K, което е предназначено за употреба единствено на писта или затворено трасе, е оборудван с хибридна задвижваща система с максимален въртящ момент от над 900 Нм и максимална мощност от 1050 конски сили, като 860 от тях идват от V12 двигател, а останалите от електрически мотор.

Въпреки че автомобилът във видеото определено е FXX K, той се отличава от него по редица елементи, основните от които откриваме в конструкционното оформление на предната и задната му част. Най-сериозната промяна се крие във вече целия заден спойлер, заменях характерните за актуалната версия на модела два отделни елемента.

Освен това, предполагаемото FXX K Evoluzione изглежда и малко по-широко, а по всичко изглежда, а и звучи най-вече, че от Ferrari са нанесли сериозни промени и по задвижването му.

Специално LaFerrari Aperta се продаде за рекордните 8.3 милиона евро (Видео) BMW с лимитирана серия велосипеди в цвета на BMW M5

Подобни

Бензиностанции Газпром стартира  инициатива с фокус безопасността на децата на пътя

Бензиностанции Газпром стартира инициатива с фокус безопасността на децата на пътя

Първият ученбен ден 15- ти септември, бе избран от бензиностанции Газпром за стартиране инцииативата „Дете на пътя - повече от...

Peugeot и Opel с интересни предложения за Автосалона в София

Peugeot и Opel с интересни предложения за Автосалона в София

Автомобилното изложение София 2017 в Интер Експо Център през октомври ще е едно от първите събития, където две от най-популярните...

Евровицепрезидент на Mazda подтвърди дебют на роторен прототип в Токио

Евровицепрезидент на Mazda подтвърди дебют на роторен прототип в Токио

Следващия месец на автосалона в Токио Mazda ще представи нов концепт-кар, който ще е модернизиран вариант на роторния прототип RX...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: