ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ferrari подготвя екстремна версия на FXX K (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 14 Sep 2017 Новини
29
0
Ferrari подготвя екстремна версия на FXX K (Видео)

На фона на предстоящите пазарни лансирания на хиперколите Mercedes-AMG Project ONE и Aston Martin Valkyrie, Ferrari запазва сякаш стоическо мълчание.

Под повърхността обаче изглежда, че от легендарната марка работят доста сериозно по нова версия на и без това най-екстремната кола в цялата си история.

Благодарение на долното видео имаме възможност да видим, макар и в камуфлаж, и да чуем, “чудовището”, което по всяка вероятност ще бъде анонсирано от Ferrari като FXX K Evoluzione.

“Стандартната” версия на Ferrari FXX K, което е предназначено за употреба единствено на писта или затворено трасе, е оборудван с хибридна задвижваща система с максимален въртящ момент от над 900 Нм и максимална мощност от 1050 конски сили, като 860 от тях идват от V12 двигател, а останалите от електрически мотор.

Въпреки че автомобилът във видеото определено е FXX K, той се отличава от него по редица елементи, основните от които откриваме в конструкционното оформление на предната и задната му част. Най-сериозната промяна се крие във вече целия заден спойлер, заменях характерните за актуалната версия на модела два отделни елемента.

Освен това, предполагаемото FXX K Evoluzione изглежда и малко по-широко, а по всичко изглежда, а и звучи най-вече, че от Ferrari са нанесли сериозни промени и по задвижването му.

Първата бройка на най-екстремния Corvette се продаде за 925 000 долара

Подобни

FORD и MAHINDRA ще правят SUV модели и електромобил

FORD и MAHINDRA ще правят SUV модели и електромобил

Днес FORD и MAHINDRA обявиха, че двете компании са подписали пет меморандума за разбирателство, като по този начин поставят...

Най-продаваните марки и модели в Европа през февруари

Най-продаваните марки и модели в Европа през февруари

JATO Dynamics разпространи данните за продажбените резултати от изминалия месец в Европа и според тях се наблюдава ръст в общата...

Първият електромобил на SEAT: през 2020 година и с 500 километра автономност

Първият електромобил на SEAT: през 2020 година и с 500 километра автономност

По време на пресконференцията по обявяването на годишните си бизнес резултати, от SEAT разкриха интересни подробности относно...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: