ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ferrari подготвя екстремна версия на FXX K (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 14 Sep 2017 Новини
29
0
Ferrari подготвя екстремна версия на FXX K (Видео)

На фона на предстоящите пазарни лансирания на хиперколите Mercedes-AMG Project ONE и Aston Martin Valkyrie, Ferrari запазва сякаш стоическо мълчание.

Под повърхността обаче изглежда, че от легендарната марка работят доста сериозно по нова версия на и без това най-екстремната кола в цялата си история.

Благодарение на долното видео имаме възможност да видим, макар и в камуфлаж, и да чуем, “чудовището”, което по всяка вероятност ще бъде анонсирано от Ferrari като FXX K Evoluzione.

“Стандартната” версия на Ferrari FXX K, което е предназначено за употреба единствено на писта или затворено трасе, е оборудван с хибридна задвижваща система с максимален въртящ момент от над 900 Нм и максимална мощност от 1050 конски сили, като 860 от тях идват от V12 двигател, а останалите от електрически мотор.

Въпреки че автомобилът във видеото определено е FXX K, той се отличава от него по редица елементи, основните от които откриваме в конструкционното оформление на предната и задната му част. Най-сериозната промяна се крие във вече целия заден спойлер, заменях характерните за актуалната версия на модела два отделни елемента.

Освен това, предполагаемото FXX K Evoluzione изглежда и малко по-широко, а по всичко изглежда, а и звучи най-вече, че от Ferrari са нанесли сериозни промени и по задвижването му.

Volvo спира да използва пластмасови изделия за еднократна употреба

Подобни

Volvo с рекордна печалба за второто тримесечие на 2018 г.

Volvo с рекордна печалба за второто тримесечие на 2018 г.

Първите 6 месеца на годината са най-успешните в историята на компанията досега Volvo Cars отчита рекордна оперативна печалба от...

Луис Хамилтън остава в Mercedes нови две години

Луис Хамилтън остава в Mercedes нови две години

Днес Mercedes-AMG Petronas Motorsport анонсира, че отборът е постигнал споразумение за двугодишно удължаване на договора с...

Новият MÉGANE R.S. TROPHY идва с 300 конски сили (Видео)

Новият MÉGANE R.S. TROPHY идва с 300 конски сили (Видео)

Днес Renault разкри подробности за новата екстремна версия TROPHY на новия MÉGANE R.S., в това число, че максималната мощност...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: