ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Euro NCAP : Нови отличници и някои не чак толкова (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 05 Dec 2018 Новини
444
0
Euro NCAP : Нови отличници и някои не чак толкова (Видео)

Днес Euro NCAP разпространи последните резултати регистрирани от агенцията за осем нови и един стар за европейския пазар коли. Седем от новите автомобили могат да се похвалят с възможно най-високата оценка от 5 звезди, а при два се отчитат изключително слаби резултати.

Най-новите отличници на Euro NCAP са Audi Q3, BMW X5, Hyundai Santa Fe, Jaguar I-PACE, Peugeot 508, Volvo V60 и S60. Докато неуспеха на Fiat Panda, проверена за първи път от Euro NCAP още през 2011 година, може да бъде обоснован в известна степен с минимално увеличаване на обезопасителното оборудване от тогава, в същото време изцяло новият Jeep Wrangler записва резултат от само 1 звезда.

"Наистина е разочароващо да видим изцяло нов автомобил, който навлиза на пазара през 2018 година без система за автономно задействане на спирачната система и без асистенция за следване на лентата", коментира Михаел ван Ратинген от Euro NCAP.

"Въпреки сериозния труд, който полагат производителите по време на разработката на своите автомобили, Euro NCAP все още открива липса на устойчивост в някои обезопасителни зони", допълва той. "За да бъдем честни, Audi Q3, Jaguar I-PACE, Peugeot 508 и Volvo V60/S60 поставят стандарти според които съдим другите в момента, и други производители могат да си направят доброто и да последват техния пример. Особено I-PACE демонстрира, че бъдещите автомобили ще се отнасят добре към природата, но в същото време предлагат високо ниво на сигурност"

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: