ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Електрическият влекач на Tesla с премиера на 26 октомври

like0 unlike0
Auto-Press 14 Sep 2017 Новини
24
0
Електрическият влекач на Tesla с премиера на 26 октомври

Отново използвайки социалната платформа Twitter, Илон Мъск- изпълнителен директор на Tesla, обяви, че компанията ще покаже за първи път своя тежкотоварен влекач на 26 октомври. “Струва си да се види това чудовище на живо. Нереално е”, споделя шефът на американската компания.

За момента, от Tesla не споделят никакви подробности относно бъдещото си пазарно предложение, но интересен момент в изявлението на Мъск е това, че по време на събитието през следващия месец ще има възможност и за тестово шофиране на влекача.

В средата на миналия месец, благодарение на информация на Reuters, стана ясно, че Tesla иска да започне провеждането на изпитания в реални пътни условия на автономния си електрически камион в Невада. Агенцията е успяла да получи достъп до кореспонденция между автомобилния производител и DMV (Nevada Department of Motor Vehicles), в която се коментира, че Tesla разработва автономен електрически влекач, който се очаква да бъде прадставен за първи път през септември, и който е в състояние и да следва колона (Truck Platooning) от други подобни или стандартни участници в пътното движение.

Първите признаци за появата на тежкотоварна машина в портфолиото на Tesla се появиха в статегическия план Tesla Master Plan, Part Deux през юли миналата година, в който Мъск обяви, че през 2018-та година ще бъдат демонстрирани нови предложения в групата на тежкотоварните камиони и автобусите. Според плана, появата на подобен вид автомобили ще намали транспортните разходи в сериозна степен, като в същото време ще повиши безопасността.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: