ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Електрическият JAGUAR I-PACE с поредна награда

like0 unlike0
Auto-Press 06 Dec 2018 Новини
430
0
Електрическият JAGUAR I-PACE с поредна награда

Изцяло електрическият и първи по рода си автомобил на Jaguar- I-PACE, получи поредно международно признание, след като беше избран за победител в конкурса Автомобил на годината на Норвегия.

Журито на конкурса Автомобил на годината на Норвегия, което е съставено от автомобилни състезатели, дизайнери и журналисти, е дало почти единодушно високата оценка на I-PACE, като са акцентирали върху пътната динамика, автономността и луксозното излъчване на електромобила.

Норвегия е страната с една от най-силно разработените инфраструктури за експлоатация на електромобили, като към момент в държавата се използват повече от 178 500 такива превозни средства.

От началото на годината, 29% от пазарния дял при новите автомобили в Норвегия се държи именно от такива с електрическо задвижване, а ако към калкулацията бъдат прибавени и хибридите и зареждаемите хибриди, процентите се увеличават до 60.

С новото международно признание за I-PACE, Jaguar може да се похвали с повече от 30 награди за първия си електромобил от лансирането му през март тази година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: