ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Екстремният Jaguar XE SV Project 8 стана такси (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 24 Oct 2018 Новини
319
0

Екстремният Jaguar XE SV Project 8 стана такси (Видео)

Екстремният Jaguar XE SV Project 8 стана такси (Видео)
/add_images/news/102018/s_1540368006_404.jpg
  1. Екстремният Jaguar XE SV Project 8 стана такси (Видео)

Jaguar XE SV Project 8- най-бързият сериен седан в света, се превърна в поредната кола Jaguar Race Taxi, която може да бъде наета под формата на такси на легендарната писта Нюрбургринг Нордшлайфе.

На разположение на посетителите на състезателното съоръжение е двуместен представител на XE SV Project 8 с петлитров, V-образен, осемцилиндров двигател, а колата е дооборудвана с пакет Track. Срещу 199 евро, желаещите ще могат да се докоснат до потенциала на автомобила, с който през миналата година беше поставен нов рекорд именно на пистата Нюрбургринг, с нейните 20.8 километра дължина и 73 завоя, и при скорост на движение от над 250 км/ч.

Jaguar XE SV Project 8 e най-бързата и мощна кола на Jaguar, която има право да се движи свободно по световните пътища. Оборудван с петлитров, V8 двигател с 600 конски сили, автомобилът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 3.7 секунди и да развие максимална скорост на движение от 322 км/ч.

Всеки един от 300-те представителя на Jaguar XE SV Project 8 се сглобява ръчно от специализираното подразделение SVO (Special Vehicle Operations) на Jaguar Land Rover, а базовата цена на суперспортиста е определена на 149 995 английски лири.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: