ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

ЕКСКЛУЗИВНИЯТ LOUNGE BY LEXUS ОТВАРЯ ВРАТИ НА ЛЕТИЩЕТО В БРЮКСЕЛ

like0 unlike0
Auto-Press 27 Apr 2018 Новини
246
0

ЕКСКЛУЗИВНИЯТ LOUNGE BY LEXUS ОТВАРЯ ВРАТИ НА ЛЕТИЩЕТО В БРЮКСЕЛ

ЕКСКЛУЗИВНИЯТ LOUNGE BY LEXUS ОТВАРЯ ВРАТИ НА ЛЕТИЩЕТО В БРЮКСЕЛ
/add_images/news/042018/s_1524812404_153.jpg
  1. ЕКСКЛУЗИВНИЯТ LOUNGE BY LEXUS ОТВАРЯ ВРАТИ НА ЛЕТИЩЕТО В БРЮКСЕЛ

 Ново място за почивка за международните пътници, вдъхновено от лукса, дизайна и гостоприемството ( „Омотенаши“) на Lexus, разположено в бизнес зоната “THE LOFT” на Брюкселските авиолинии

 Официално откриване на 25 април 2018 г. от Паскал Руш, Изпълнителен директор на Lexus Европа

 Мебелите включват проекти на съвременни дизайнери, включени в Lexus Design Awards

 Оборудвани с GROHE Spa, Mark Levinson премиум аудио зала и столове за почивка “Real Pro Hot Stone” от Panasonic

LOUNGE by Lexus на летището в Брюксел бележи по-нататъшното разширяване на Lexus отвъд света на премиум автомобилите – като световна, луксозна, лайфстайл марка. Гостите на салона разполагат с множество удобства, които да направят тяхното посещение комфортно, спокойно и приятно заедно с възможността да се потопят в света на Lexus.

На площ от 700 кв.м. LOUNGE by Lexus разполага с 175 седящи места за гости. Пространството е разделено на зони с различна атмосфера и характеристики, включващи централен бар, зони за седене и пространство, идеално за тези, които трябва да работят, докато са в движение.

Паскал Руш, Изпълнителен директор на Lexus Европа, откри новия салон по време на официална церемония на 25 април. Той каза: „С половин милион чуждестранни гости, които посещават бизнес зоната “THE LOFT" на Брюкселските авиолинии всяка година, Lexus вижда партньорството за LOUNGE by Lexus като уникална и вълнуваща възможност да демонстрира основните си ценности като марка пред световната аудитория, достигайки отвъд автомобилния свят. Това е място, където хората могат да се наслаждават и да се запознаят с Lexus, без да са зад волана на автомобила си.“

LOUNGE by Lexus не е конвенционален автосалон, той отива отвъд темата за автомобилите, за да даде възможност на посетителите да изследват Lexus и да откриват множество начини, по които марката създава изумителни преживявания.

Пространството предлага всичко, което пътниците биха очаквали, но и доставено по уникален, характерен за Lexus начин. Това продължава в оригиналния, съвременен дизайн чрез пространството, висококачествното обзавеждане и материали, внимателно приготвени менюта за храни и напитки, работни пространства, развлечения, релаксация и ревитализация.

Мебелите са избрани и разработени специално за салона, като включват многофункционални редки маси и барплотове, които интерпретират L–finesse дизайнерски език на автомобилите Lexus. Осветлението е адаптирано, така че да отговаря на различни среди в салона и включва две забележителни инсталации – струпване на глобуси Iris над бара и светлинна инсталация от изправени светлини Inaho, които се олюляват при доближаването им от хора – като и двете са еволюция на заявки за участие в ежегодните награди Lexus Design Awards. Изложени са и други творби на прохождащи дизайнери, участвали в конкурса.

За гостите има просторни спа решения, включващи индивидуални спа зали, оборудвани с най- модерните продукти на GROHE за баня. Брюкселските авиолинии предоставят пет стола за релаксиращ сън тип „шушулка“ за тези, които имат нужда от почивка. В отделна зала, посетителите могат да снемат стреса от себе си чрез нови, мултифункционални столове за почивка “Real Pro Hot Stone” от Panasonic. Интегрираните програми за масаж са близки до ефективното прилагане на шиацу масаж, на които водачът и пътниците могат да се насладят, докато седат в новия флагмански седан Lexus LS.

Mark Levinson, един от водещите аудио производители, има дългосрочно и ексклузивно автомобилно партньорство с Lexus в разработката на изработени по поръчка системи за всеки един от моделите на марката. На изключително качество на оборудването на Mark Levinson може да се насладите в специална зала за слушане в рамките на LOUNGE by Lexus.

LOUNGE by Lexus е част от “THE LOFT" на Брюкселските авиолинии. Работното време на салона е от 05:00 до 21:00 ч. всеки делничен ден като условията за ползване от гости са същите като политиката за посетители на “THE LOFT" на Брюкселските авиолинии.

LOUNGE by Lexus е проект на FITCH, консултантско студио за търговски проекти и развитие на марки. Тяхна разработка e също така успешната дизайнерска концепция за европейската търговска мрежа на Lexus. Студиото успява да разшири някои от идеите, които са използвани в проекта, и да въведе нови и вълнуващи характеристики, като черпи допълнително вдъхновение от центровете на марката INTERSECT by Lexus в Токио и Дубай.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: