ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Екатерина Стратиева стана спортист на месеца

like0 unlike0
56
0

Екатерина Стратиева стана спортист на месеца

Екатерина Стратиева стана спортист на месеца
/add_images/news/102014/s_1412773219_773.jpeg
  1. Екатерина Стратиева стана спортист на месеца
  2. Екатерина Стратиева стана спортист на месеца
  3. Екатерина Стратиева стана спортист на месеца

Победител в анкетата на "Пресклуб България" за спортист на месеца за септември е Екатерина Стратиева. Рали състезателката спечели титлата при дамите в европейския рали шампионат и това е първият път, в който получава златната значка с географската форма на България. 

Стратиева има 13 гласа от журито. На второ място за септември е състезателката по борба Тайбе Юсеин със 7 гласа, която спечели бронз на световното първенство в категория до 60 кг. На трето и четвърто място са Самуил Донков, спечелил първа квота за страната за олимпиадата в Рио на пистолет с 4 гласа, и Сашо Андреев с 2 гласа, който е състезател по канадска борба и записа световни титли в 4 категории в Литва.  

"За първи път в живота ми се случва нещо подобно, което не очаквах и ценя невероятно много. Нашият спорт е мъжки и сме поставени пред много трудности и изпитания. Надявам се да продължа по същия път и да прославям България. Благодаря на всички, които са зад мен през последните 14 години", коментира Екатерина Стратиева. 

От европейския шампионат остават още две състезания до края на годината - Швейцария и Корсика, а пилотката може да участва в корсиканското рали. "Моторът е разглобен и изпуснахме срока за Швейцария. Искам да отида в Корсика, където ще имам нов мотор и части, но в момента търсим бюджет", поясни още Стратиева. 

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: