ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Два български отбора на полуфинала на най-голямото състезание за механици в света

like0 unlike0
Auto-Press 16 Apr 2018 Новини
221
0
Два български отбора на полуфинала на най-голямото състезание за механици в света

Два български отбора отпътуваха за полуфинала на най-голямото състезание за механици в света - VISTA (Volvo International Service Training Award). Те извоюваха това право, като преминаха успешно предварителните фази, в които участваха рекордните 5222 тима на професионалисти от следпродажбено обслужване на камиони автобуси Volvo от цял свят.

България ще бъде представена в Гьотеборг от екипа “MAINATOWN” от Пловдив с капитан Иван Димитров и съотборници Костадин Илиев, Николай Стоев и Дженко Няголов и „Village People“ от софийския сервизен център на Волво Груп България - Александър Живков, Росен Кабакчиев, Симеон Бонев и Веселин Стойчовски. Те ще се изправят срещу 230 отбора с над 1000 участници.

“Щастливи сме, че успяхме да се класираме в тази тежка конкуренция. Все пак това е най-голямото професионално състезание в света, нещо като Световното за механици. Ще дадем всичко от себе си, за да се преборим и за място на финала.”, обясняват капитаните на двата отбора. Двата български отбора имат и предишен опит с челно класиране в международни състезания за професионалисти следпродажбено обслужване.

Състезанието на полуфинала ще се проведе в рамките на три седмици. То ще включва както теоретични въпроси, свързани с ремонти, обслужване и резервни части за товарните автомобили Volvo, така и практически задачи. Най-добре представилите се 40 отбора ще се класират за големия финал на VISTA, който ще се проведе от 24 до 30 юни в Кюритиба, Бразилия.

“Нямаме специална стратегия, а знания и умения, които упражняваме в работата си всеки ден. Но най-голямото ни предимство е, че сме сработени и действаме успешно като екипи. Освен това сме силно амбицирани да представим достойно България, защото тук работят наистина много способни колеги.”, споделиха още капитаните преди заминаването си за Гьотеборг.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: