ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Dodge стартира доставките на най-мощната кола в цялата си история

like0 unlike0
Auto-Press 14 Nov 2017 Новини
43
0

Dodge стартира доставките на най-мощната кола в цялата си история

Dodge стартира доставките на най-мощната кола в цялата си история
/add_images/news/112017/s_1510646402_55.jpg
  1. Dodge стартира доставките на най-мощната кола в цялата си история
  2. Dodge стартира доставките на най-мощната кола в цялата си история

Dodge обяви, че в края на миналата седммица е стартирала процедурата по осъществяването на първите доставки на най-мощната кола в цялата история на марката- Challenger SRT Demon.

Специално разработеният Dodge Challenger SRT Demon, който е сертифициран от американската Hot Rod асоциация като най-бързата серийна кола на четвърт миля, е предназначен за потребители само на територията на Съединените Американски Щати и Канада, като квотите са разпределени 3000 към 300.

Със своя 6.2-литров HEMI Demon V-образен, осемцилиндров двигател с 840 конски сили, от Dodge споделят, че Challenger SRT Demon е също така най-мощната серийна кола с V8 двигател, най-бързата серийна кола от 0 до 96 км/ч (2.3 секунди), с ускорение от 0 до 48 км/ч само за 1 секунда и първата серийна кола с регистрирано отлепяне на предните колела при старт от място (1.8 g натоварване), сертифицирано от Guinness World Records.

Цената на екстремната версия Demon на Challenger SRT 2018 е определена на 84 995 щатски долара, като в стандартното оборудване на автомобила е включена една седалка. Клиентите могат да поръчат още няколко интересни “екстри” за своята нова мускулеста кола, в това число предна и задна пътническа седалка за по 1 долар, тапицерия за товарното отделение също за 1 долар, червени предпазни колани за 195 долара, и други, както и да избират между 15 основни цветови изпълнения на купето.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: