ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Десети национален събор на „Оpel Клуб България” (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 20 Sep 2018 Новини
58
0

Десети национален събор на „Оpel Клуб България” (Видео)

Десети национален събор на „Оpel Клуб България” (Видео)
/add_images/news/092018/s_1537419603_684.jpg
  1. Десети национален събор на „Оpel Клуб България” (Видео)
  2. Десети национален събор на „Оpel Клуб България” (Видео)
  3. Десети национален събор на „Оpel Клуб България” (Видео)
  4. Десети национален събор на „Оpel Клуб България” (Видео)

Десето издание на националния събор на почитателите на марката Opel в България

Многобройни състезания в приятелски и спортменски дух

Специално внимание към ветераните на марката

На 09.09.2018 година, писта „Дракон“ край Калояново в област Пловдив, бе горд домакин на десетия национален събор на „Opel Клуб България”, осъществен с подкрепата на Opel България. Вече цяло десетилетие почитателите на германската марка се събират заедно, водени от една страст – любовта към автомобилите от марката Opel.

Провеждайки се за десети пореден път, националният събор на „Opel Клуб България” се превърна в празник на приятелството и спортсменството, както и в поле за изява на любители състезатели от цялата страна. Тази година бяха проведени вълнуващи надпревари в дисциплините „Оpel Speed Attack“ в три класа, както и състезания в дисциплината „Drag“ в четири класа. Борбата във всички тях бе изключително оспорвана и никой от състезателите не отпусна газта дори за миг – точно както се очаква от истинските почитатели на Opel.

Разбира се, организаторите бяха помислили за настроението на публиката и атмосферата около пистата. Проведе се надпревара за майсторско хвърляне на автомобилен касетофон във варел, както и конкурсите за автомобил на публиката на събора в две дисциплини – „Stock“ и „Тuning“.

Участниците в състезанието за озвучаване “Car Audio Contest” бяха оценени и наградени от международно сертифицираната компания „АВАЛ ООД“ - компания с над 20 години опит в областта на автомобилните аудио и мултимедийни системи.

Невероятните момичета на Opel, както винаги бяха на точното място в точния момент, за да направят най-голямото организирано мероприятие за феновете на германската марка в България още по-красиво и запомнящо се.

Беше отделено специално внимание и на ветераните на Opel, защото какво е една марка, ако не история, традиции, ясно място в настоящето, вяра и поглед в бъдещето?

Този наистина специален ден за почитателите на Opel бе изпратен с много положителни емоции, които личат добре и в снимките и видеоматериалите, които ви предоставяме в галерията.

Събитието бе заснето от екип на Drone Bulgaria, автор на едни от най-красивите и завладяващи видеа посветени на приказните кътчета и природа на България.

*Източник: www.opel.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: