ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Dacia/Renault Sandero 2019 - първи изображения и подробности

like0 unlike0
Auto-Press 17 Oct 2017 Новини
85
0
Dacia/Renault Sandero 2019 - първи изображения и подробности

Sandero 2019 ще ползва нова платформа и ще е по-голям. Новото поколение на хечбека Dacia/ Renault Sandero сще се появи на пазара в средата на 2019-а година. Що се касае за дизайна на Sandero, то той ще претърпи съществени промени – олата ще има по приземен външен вид и по-тесни фарове.

При новото поколение на автомобила вместо платформата В0 ще се ползва глобалната архитектура CMF-B, създадена не само за моделите на Dacia и Renault, но и за тези на Nissan. Освен при новото Sandero тя ще се използва и при модела Logan.

От Dacia по-рано съобщиха че румънското предприятие в Миовени ще се преустрои за производството на модели с новата платформа към 2020-а година.

На европейския пазар Sandero 2019 ще се предлага с 1,0-литровия атмосферен двигател 75 к.с. и 0,9-литровия турбомотор с мощност 95 к.с. В гамата ще има и дизел – 1,5 л, 95 к.с.

Както и сега, новият модел ще се предлага и в кросовърната версия Sandero Stepway, която на доста пазара се продава дори по-добре от стандартния хечбек. Тя ще предлага отново повишен пътен просвет, но ще си остане само с предно предаване.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: