ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Citroen C3 Aircross: 50 000 продажби и продължават

like0 unlike0
Auto-Press 21 Feb 2018 Новини
151
0
Citroen C3 Aircross: 50 000 продажби и продължават

Днес Citroen обяви, че регистрираните продажби на изцяло новия компактен SUV модел на марката- C3 Aircross, са достигнали границата от 50 000 единици. С 23 000 реализирани единици на територията на Франция, моделът се превръща във второто най-продавано пазарно предложение на френската марка като цяло, позиционирайки се след C3 и допринасяйки за подобряването на продажбите на компанията като цяло в Европа с 19% през първия месец на годината.

От Citroen коментират, че 60% от реализираните представители на C3 Aircross са били от топ-нивото на оборудване Shine, 40% от поръчките са включвали едно от четирите налични интериорни пакета, а по 30% от клиентите са избрали двуцветното изпълнение на тавана и специалния цветен Colour Pack, с тематично изпълнение на капаците на външните огледала, релсите на тавана, фаровете и други.

Лансиранията на пазара през октомври миналата година Citroen C3 Aircross вече може да се похвали с две престижни отличия- AUTOBEST 2018 и Кола на годината на 2018 на Argus, както и с достигане до финалната фаза на конкурса Автомобил на годината 2018 на Европа.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: