ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

CITROËN ПРЕДСТАВЯ НОВОТО СИ ЛИЦЕ В ЖЕНЕВА: ОБНОВЕНА, ХАРМОНИЧНА ГАМА СЪС СИЛНО ПРИСЪСТВИЕ

like0 unlike0
Auto-Press 06 Mar 2018 Новини
18
0
CITROËN ПРЕДСТАВЯ НОВОТО СИ ЛИЦЕ В ЖЕНЕВА: ОБНОВЕНА, ХАРМОНИЧНА ГАМА СЪС СИЛНО ПРИСЪСТВИЕ

Източник: www.citroen.bg

По време на Автомобилен салон Женева 2018, Citroën ще акцентира върху промените на марката като покаже напълно обновени 6 модела, всички пуснати в продажба в Европа през последните 2 години. Гамата е модерна, има силно присъствие, представя новото лице на Citroën и е по-последователна и хармонична от всякога. Автомобили, които демонстрират силните страни на марката – смел дизайн, уникален характер и цялостен комфорт, осигурен благодарение на програмата Citroën Advanced Comfort®..

• На салона световна премиера ще направи новият Berlingo, трето поколение на един автомобил – икона, чиято цел е да продължи успеха на своите предшественици като предлага съвременни интелигентни решения за улеснение на водача, нови функционалности, които да осигурят повече практичност и комфорт, и в същото време е в пълен синхрон с новите кодове на Citroën.

• За пръв път на международно автомобилно изложение ще се появи и новият C4 Cactus. Неговите козове са супер високо ниво на комфорт, свежо излъчване и разработеното ново окачване Progressive Hydraulic Cushions™, което прави своята премиера в Европа именно с него.

• Citroën ще покаже и своето предложение от 3 автомобила MPV, които могат да превозват от 5 до 9 души на борда си. Марката обединява своите модели MPV под общото наименование SpaceTourer, което ще замести Picasso. На салона ще бъдат представени C4 SpaceTourer Rip Curl, който вече е на пазара и неговият концептуален ван 4х4, които не познава ограничения по отношение на приключенията - SpaceTourer Rip Curl Concept.

• Светлината на прожекторите пада и върху SUV офанзивата на марката с новия C3 Aircross Compact SUV, който вече достигна 50 000 продажби, както и върху бестселъра C3, който ще бъде показан в актуалните специални серии "Elle".

Динамизмът, който се простира отвъд продуктите и представя 360° стратегия на марката се вижда в обновяването на визията на шоурумите и новите мобилни услуги. Всичко това предоставя още по-достъпно и приятелско цялостно изживяване.

На своя щанд с площ1100 m2, Citroën ще представи изцяло обновената си, модерна гама автомобили, която напълно съответства на заявката на марката за трансформация. Всеки модел запазва своята собствена идентичност и в същото време притежава стилистичните кодове на Citroën както и цялостен комфорт, осигурен на базата на програмата Citroën Advanced Comfort®. Тази продуктова офанзива продължава да се развива и благодарение на нея марката да расте. През 2017, ръстът е 7.5% (с изключение на Китай). В Европа, резултатите са най-добрите от 6 години с реализирани 786 000 продажби. Ръстът на продажбите води до увеличение на пазарния дял и за пътнически, и за товарни автомобили. През 2018 тази тенденция ще се следва на базата на:

NEW BERLINGO: ПРЕМИЕРА НА ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ АВТОМОБИЛНА ИКОНА

Създателят на сегмента “leisure activity vehicle” през 1996, Citroën, днес представя своя нов Berlingo. Целта на този модел е да продължи успеха на своите предшественици. Силуетът му е продължение на това, което се е превърнало в референция на пазара по отношение на практичност. В пълна хармония с последните модели на марката, новият Berlingo е още по-модерен със своя дизайн и прочит на комфорта. Той приема новата морфология и стилистични кодове на Citroën и определено демонстрира характер. Както винаги до сега, той е практичен в ежедневието като предлага изключителен обем и модулируемост на борда. Berlingo се произвежда на нова платформа, оборудван е с 19 системи в помощ на управлението, 4 технологии за свързаност, двигатели от последно поколение и предлага изключителен комфорт. Моделът се предлага вече в две дължини, M и XL (5 и 7 места) и ще бъде лансиран през втората половина на 2018.

NEW C4 CACTUS: СУПЕР КОМФОРТНИЯ АВТОМОБИЛ В СЕГМЕНТА

Citroën представя за пръв път на международен автомобилен салон новия C4 Cactus, модел, който предлага супер комфорт. C4 Cactus е значително обновен и достига нови измерения по отношение на технологии и двигатели, като в същото време запазва своята ярка персоналност и предлага изключителен комфорт. Стилът на автомобила е дързък и модерен както до сега и същевременно статусът му е подсилен. В интериора, новият С4 Cactus посреща пасажерите в спокойна и уютна атмосфера, наподобяваща пашкул. Възползващ се от програмата Citroën Advanced Comfort®, новият C4 Cactus е първият автомобил в Европа, оборудван с новото окачване Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC), което създава усещане на возене "magic carpet ride". Също така, това е и първият автомобил екипиран със седалки Advanced Comfort seats.

ЗАВЪРШЕНА ГАМА МОДЕРНИ MPV МОДЕЛИ

Нов обединяващ подпис: SpaceTourer, който вече ще включва 3 модела MPV. В рамките на автомобилното изложение в Женева и заедно с лансирането на новата автоматична 8-степенна скоростна кутия, Citroën обновява имената на моделите C4 и Grand C4 Picasso и те вече ще се предлагат като C4 SpaceTourer и Grand C4 SpaceTourer. Марката обединява под едно име своите модели, които могат да превозват от 5 до 9 души на борда си. Всички на базата на платформата EMP2, C4 SpaceTourer, Grand C4 SpaceTourer и SpaceTourer се характеризират със запомнящ се дизайн, уникално изживяване по отношение на комфорта, двигатели и технологии от последно поколение.

Citroën продължава своето партньорство с Rip Curl и представя най-доброто от мобилността в лицето на SpaceTourer Rip Curl Concept. Моделът запазва фокуса на SpaceTourer върху спортовете на открито и получава по-добри офроуд възможности с трансформацията 4x4 от Automobiles Dangel. И за оптимална свобода, той е оборудван в компактен къмпинг автомобил от Pössl. Трансформацията и новия комплект се предлагат в гамата на SpaceTourer.

Освен този модел на пазара в момента се предлага и C4 SpaceTourer Rip Curl.

2 БЕСТСЕЛЪРА: NEW C3 И NEW C3 AIRCROSS COMPACT SUV

Два атрактивни модела с характер и стил, които предлагат комфорт от най-висок клас, практичност и демонстрират успешното ново позициониране на Citroën. Новият C3 вече надмина 300,000 продажби и на салона се представя с нови модерни серии - "C3 ELLE”. До него застава новият C3 Aircross Compact SUV, първият модел от SUV офанзивата на Citroën в Европа, който предлага най-добрата модулируемост в сегмента. От лансирането му до сега на пазара има над 50 000 продадени автомобила.

Растежът на марката е провокиран от цялостното й модернизиране – например цветни и приятни шоуруми, напомнящи „павилион“ и адаптирани към новите изисквания на потребителите. Такъв е новият магазин, разположен в центъра на Париж, "La Maison Citroën". Тук се нареждат и услугите като Citroën Advisor, Rent & Smile и Earn & Drive, които продължават да се развиват и да улесняват цялото изживяване на клиентите с автомобилите, както и да работят в посока прозрачни отношения и доверие.

Новата Toyota Auris без дизел Автосалон Женева 2018: Това е SKODA VISION X (Видео)

Подобни

FORD и MAHINDRA ще правят SUV модели и електромобил

FORD и MAHINDRA ще правят SUV модели и електромобил

Днес FORD и MAHINDRA обявиха, че двете компании са подписали пет меморандума за разбирателство, като по този начин поставят...

Най-продаваните марки и модели в Европа през февруари

Най-продаваните марки и модели в Европа през февруари

JATO Dynamics разпространи данните за продажбените резултати от изминалия месец в Европа и според тях се наблюдава ръст в общата...

Първият електромобил на SEAT: през 2020 година и с 500 километра автономност

Първият електромобил на SEAT: през 2020 година и с 500 километра автономност

По време на пресконференцията по обявяването на годишните си бизнес резултати, от SEAT разкриха интересни подробности относно...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: