ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Честит Рожден Ден: Списъците със заявки за специалната серия модели на Opel “120 Years” вече са отворени

like0 unlike0
Auto-Press 11 Dec 2018 Новини
307
0

Честит Рожден Ден: Списъците със заявки за специалната серия модели на Opel “120 Years” вече са отворени

Честит Рожден Ден: Списъците със заявки за специалната серия модели на Opel “120 Years” вече са отворени
/add_images/news/122018/s_1544515205_593.jpg
  1. Честит Рожден Ден: Списъците със заявки за специалната серия модели на Opel “120 Years” вече са отворени

Произведено в Германия: Opel празнува 120 години автомобилно производство със страхотни оферти

Топ обзавеждане: множество леки автомобили на Opel, от ADAM до Zafira в оборудване “120 years”

Всичко е включено: Асистент за паркиране, отопление на волана и седалките, система IntelliLink – част от стандартното оборудване в повечето случаи

Атрактивни условия: Клиентите получават изгодни оферти за моделите от серията “120 years”

Opel ще отбележи 120 години автомобилно производство през 2019 година и така ще ознаменува 120 години иновативни технологии предлагани на широк спектър от клиенти – верен на мотото на фирмата „Бъдещето ти принадлежи“. За да отбележи тази годишнина по подобаващ начин със своите клиенти, Opel представя специалните серии “120 years”. Леките автомобили като малките ADAM, KARL и Corsa, бестселърът Astra, гамата от спортни SUV модели включваща Crossland X, Mokka X и Grandland X, както и компактният ван Zafira и флагманът Insignia ще се предлагат с оборудване “120 years”. То ще включва изобилие от авангардни технологии, стилистични нюанси и обзавеждане свързано с комфорта – и всичко това на привлекателни цени. Списъците със заявки за моделите от специалната серия “120 years” вече са отворени.

“Opel демократизира мобилността вече 120 години. В нашите автомобили ние правим основополагащи технологии и системи достъпни за всички групи купувачи. Винаги сме утвърждавали тази наша философия! Именно затова предлагаме и специалната серия с оборудване “120 years“ за толкова много наши модели – за да отбележим старта на нашата годишнина,” отбелязва Ксавие Дюшмен, управляващ директор, продажби, следпродажбено обслужване и маркетинг.

Оборудването на специалната серия е позиционирано директно над ниво “Edition” и, в зависимост от модела, включва технологии за асистенция като Асистент за паркиране или Круз контрол като елемент от стандартното оборудване. Системи като отопление на седалките, волан с подгряване и велурени подови стелки повишават нивото на комфорт. Моделите от серията “120 years” завладяват погледа със стилните си алуминиеви колела, хромирани елементи, прагове на вратите с надпис Opel и, разбира се, орнаменти с надпис “120 years”. И всичко това се предлага на атрактивни цени. Например, специалната серия на Corsa вече е налична от €15,440, цените на посветената на годишнината версии на Astra стартират от €21,725, а за Grandland X от €29,200 (all prices RRP including VAT in Germany).

Да вземем за пример Opel Astra: Компактният бестселър на Opel вече разполага със системи за асистенция като Асистент за потегляне по наклон (Hill Start Assist) и Круз контрол стандартно още в базовата версия. На разположение са също климатична система, ограничаващи топлообмена стъкла и система за отопление Quickheat. За версиите “120 years” се добавят стандартно светлини за мъгла и заден асистент за паркиране. Отопляемите предни стъкла и воланът с подгряване, заедно с пакетът за видимост включващ сензор за дъжд, автоматични предни светлини с детекция на тунел и автоматично затъмняващо се вътрешно огледало осигуряват комфортни температури и повишено ниво на безопасност в студени и мокри дни. В допълнениe, водачите и пътниците на Astra хечбек и Sports Tourer могат да разчитат на изключителна комуникационна свързаност и развлечение, благодарение на съвместимите с Apple CarPlay и Auto инфоразвлекателни системи R 4.0 IntelliLink със седеминчов дисплей. Праговете на вратите с надписи Opel, 17-цоловите алуминиеви колела с дизайн с пет лъча и логото “120 years” осигуряват разпознаваемост на тази серия на Astra като специален модел.

Opel Crossland X “120 years” притежава същите вътрешни качества като Astra. Освен това SUV моделът, който бе представен миналата година, разполага с предно стъкло ThermaTec осигуряващо чиста видимост в студените дни. LED амбиентното осветление в централната конзола и вратите усилва приятното чувство на комфорт в тъмнината. Отвън, Crossland X “120 year” е забележим отдалеч с черно лаково покритие на средните колонки, предните и задни сребристи елементи с вид на защитна облицовка и алуминиевите колела в антрацитен цвят с дизайн с четири лъча. Цените на Crossland X “120 years” стартират от €21,650.

*Източник: www.opel.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: