ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Cadillac патентова в САЩ триврат лифтбек

like0 unlike0
Auto-Press 10 Jul 2018 Новини
155
0
Cadillac патентова в САЩ триврат лифтбек

Дизайнерските решения, показани с концепта Escala през 2016-а година, вече намериха потвърждение в серийни модели – подобни радиаторна решетка и фарове получи Cadillac CT6.

В базата данни на Американското патентно ведомство (USPTO) вече има заявка на дъщерната луксозна марка на GM, получила одобрение на трети юли. Става дума за автомобил, който изглежда на патентните изображения почти като Cadillac Escala, но във вариант не с пет е с три врати. Вероятно, тази модификация ще се появи при много важния за марката модел Cadillac CT5, която в момента преминава тестове и през следващата година ще замени седаните XTS, CTS и ATS.

Автор на дизайна е кореецът Чжей Хун Ли от австралийския офис на GM. Мнозина определят модела като Cadillac Coupe, но при него задната врата се вдига заедно със стъклото, подобно на решението при концепта Escala, който се води седан.

В тесните фарове и контактуващата с тях радиаторна решетка безгрешно се познава Escala, но дифузорът отзад малко озадачава, защото не е ясно къде е накрайникът на ауспуха. Засега не е ясно дали ще видим в метал и серийно изпълнение патентната заявка, пък и марката има нов президент - Стивън Карлайл, койт озасега няма публични изяви, а плановете на напусналия му предшественик де Нисшен едва ли са вече актуални.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: