ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Cadillac патентова в САЩ триврат лифтбек

like0 unlike0
Auto-Press 10 Jul 2018 Новини
155
0
Cadillac патентова в САЩ триврат лифтбек

Дизайнерските решения, показани с концепта Escala през 2016-а година, вече намериха потвърждение в серийни модели – подобни радиаторна решетка и фарове получи Cadillac CT6.

В базата данни на Американското патентно ведомство (USPTO) вече има заявка на дъщерната луксозна марка на GM, получила одобрение на трети юли. Става дума за автомобил, който изглежда на патентните изображения почти като Cadillac Escala, но във вариант не с пет е с три врати. Вероятно, тази модификация ще се появи при много важния за марката модел Cadillac CT5, която в момента преминава тестове и през следващата година ще замени седаните XTS, CTS и ATS.

Автор на дизайна е кореецът Чжей Хун Ли от австралийския офис на GM. Мнозина определят модела като Cadillac Coupe, но при него задната врата се вдига заедно със стъклото, подобно на решението при концепта Escala, който се води седан.

В тесните фарове и контактуващата с тях радиаторна решетка безгрешно се познава Escala, но дифузорът отзад малко озадачава, защото не е ясно къде е накрайникът на ауспуха. Засега не е ясно дали ще видим в метал и серийно изпълнение патентната заявка, пък и марката има нов президент - Стивън Карлайл, койт озасега няма публични изяви, а плановете на напусналия му предшественик де Нисшен едва ли са вече актуални.

ЗВЕЗДАТА НА LA MAISON CITROËN НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ 2018 Е НОВИЯТ SUV C5 AIRCROSS! НОВОТО ЛИЦЕ НА МАРКАТА СЛАГА НАЧАЛОТО И НА PLUG-IN HYBRID ОФАНЗИВАТА НА CITROËN

Подобни

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Компанията GAC New Energy Automobile Co., Ltd (GAC NE) беше основана през лятото на 2017-а година като подразделение на GAC Group,...

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

Американското подразделение на SUBARU разпространи подробности за първото plug-in хибридно пазарно предложение на...

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai Motor обяви, че по време на инициативата си Clean Driving™ Month, провела се в Лондон, с представител на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: