ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

BMW X2: Различната баварка (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 13 Apr 2018 Новини
545
0

BMW X2: Различната баварка (Видео)

BMW X2: Различната баварка (Видео)
/add_images/news/042018/s_1523610003_193.jpg
  1. BMW X2: Различната баварка (Видео)
  2. BMW X2: Различната баварка (Видео)
  3. BMW X2: Различната баварка (Видео)
  4. BMW X2: Различната баварка (Видео)
  5. BMW X2: Различната баварка (Видео)
  6. BMW X2: Различната баварка (Видео)
  7. BMW X2: Различната баварка (Видео)
  8. BMW X2: Различната баварка (Видео)
  9. BMW X2: Различната баварка (Видео)
  10. BMW X2: Различната баварка (Видео)
  11. BMW X2: Различната баварка (Видео)
  12. BMW X2: Различната баварка (Видео)
  13. BMW X2: Различната баварка (Видео)

През последните години сякаш свикнахме с отличната продукция на BMW. Буквално без изключения, независимо от цифрата преди -Series или след X, нещата бяха на очаквано високо ниво. Материалите винаги висококачествени, сглобката безупречна, подредбата оптимална, технологиите върхови, а шевът на кожената тапицерия сякаш същит от самурай.

Реално погледнато, едва ли някой може да извади разумни доводи, с които чистосърдечно да каже, че продуктите на BMW през последните 4-5 години не са на неизменно върхово ниво. В най-лошия случай, като разумен “-” може да се посочи това, че общата конфигурация на предното табло на баварците се задържа еднотипно. Но дори и това може да се обори с факта, че тази формула се оказа невероятно успешна, удобна и призната от потребителите, а бордовата система BMW iDrive продължава да бъде еталон за това как трябва да бъде осъществено управлението на инфо-комуникационната система на всеки един автомобил, ако неговият производител има желание да я нарече интуитивна.

Ако наистина трябва да се разтърсим сериозно в желанието си да изнамерим недостатък на продуктите на BMW, то тогава може да се посочи това, че продуктите на баварската марка рядко са истински свежарски. Такива, които мигновено да грабват погледа и сърцето на потребител извън утвърдения контингент на марката, такива които да разчупят баварския стереотип и да придадат нотка на свеж нов полъх.

От легендарната марка обаче вече запушиха и тази “пробойна”, като дадоха на света едно наистина различно BMW. Толкова различно, че е единствената кола на компанията, която има не две (отпред и отзад), а четири емблеми по екстериора си- две на стандартните места и по една от двете страни на задните си колони.

X2 грабва погледа моментално. Линиите на екстериора са динамични, цветовете са свежи и нови за портфолиото на марката, допълнителните елементи придават добавено излъчване за енергия.

Автомобилът е разработен за онези от феновете на марката, които наистина искат и търсят допълнителна емоция и излъчване в своята машина, но в никакъв случай не са готови и не желаят да направят стъпка извън доказалото се през годините високо ниво на продуктите на марката. X2 е насочено също така и към изцяло нова за фирмата потребителска група- такава, която до момента е била извън баварското семейство и е възприемала продуктите му като строго стилни и без игрива нотка.

Акцент в оформлението на външността на BMW X2 несъмнено е неговата задна част. Не че може и трябва да се пренебрегне двойната масивна бъбрековидна решетка със скрити зад ламелите активни клапи за навлизащия към двигателя въздух, но стилистиката на задницата на тази кола е впечатляващо. С елегантно интегриран в основната конструция заден спойлер, съчетан с вертикални елементи, масивна средна част и двукомпонентна долна, картинката тук е доминирана и от впечатляващи със своя диаметър от 90 мм накрайници на изпускателната система.

Интересен акцент при BMW X2 е наличието му в три основни варианта, което дава възможност за постигането на допълнителна персонализация и индивидуалност. Трите предложения на баварците са Basic- с основни допълнителни елементи по екстериора в черно, 17-цолови джанти (19-цолови опция), черни лъскави апликации за интериора и стандартна текстилна тапицерия, с опция за избор между четири кожени, M-Sport- с допълнителни дизайн елементи в предната и задната част на автомобила, 19- и 20-цолови джанти, странични престилки, алуминиеви апликации за интериора, тапицерия с перфорирана кожа и контрастен син шев, и новото ниво M Sport X с основен акцент върху силното контрастно изпълнение на екстериора и въвеждането на нова и наистина впечатляваща Micro Hexagon/Alcantara тапицерия на седалките.

С идеята да предложат на клиентите си един наистина нов и свеж автомобил, при X2 от BMW въвеждат три изцяло нови екстериорни цвята- Galvanic Gold, Sunset Orange и Misano Blue, които определено придават допълнителна емоция на общото излъчване на автомобила.

Като се има предвид, че все пак говорим за едно BMW, пък било то и може би най-различното в цялата история на марката, X2 идва с пълен набор технологични решения, познати от актуалната гама на марката. Компактният модел идва със системите BMW Connected и услугите на BMW ConnectedDrive, възможност за поръчка на прожекционен Head-Up екран, редица системи за подпомагане на управлението и повишаване на безопасността на пътя, паркинг асистент, и други. Версиите M Sport и M Sport X пък стандартно идват със спортно окачване, което ще се хареса на онези от клиентите, които търсят по-добрата обратна връзка от пътя.

BMW X2 се предлага с набор високотехнологични бензинови и дизелови двигатели, като максималните мощности на петте основни варианта варират от 140 конски сили при трицилиндровото бензиново X2 sDrive18i до 231 конски сили при дизеловата топ-версия X2 xDrive25d.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: