ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

BMW M Performance е за пуристите

like0 unlike0
Auto-Press 29 Apr 2017 Новини
50
0

BMW M Performance е за пуристите

BMW M Performance е за пуристите
/add_images/news/042017/s_1493467202_379.jpg
  1. BMW M Performance е за пуристите
  2. BMW M Performance е за пуристите
  3. BMW M Performance е за пуристите
  4. BMW M Performance е за пуристите
  5. BMW M Performance е за пуристите
  6. BMW M Performance е за пуристите
  7. BMW M Performance е за пуристите
  8. BMW M Performance е за пуристите
  9. BMW M Performance е за пуристите
  10. BMW M Performance е за пуристите
  11. BMW M Performance е за пуристите
  12. BMW M Performance е за пуристите
  13. BMW M Performance е за пуристите
  14. BMW M Performance е за пуристите
  15. BMW M Performance е за пуристите
  16. BMW M Performance е за пуристите

Ако трябва да посочим автомобилна марка, която може да се похвали с култов статус не само в сърцата на своите фенове, но и с такъв като цяло, то едно от първите имена, които изникват в съзнанието е това на BMW. Въпреки че сред почитателите й присъства и сериозен контингент с “екстремни” виждания и отклонения, масовото настроение е чистосърдечно и на чисто емоционално ниво.

Именно за тези свои клиенти, от BMW създадоха продуктовата линия за доработка BMW M Performance, реализирана не и без помощта на специалистите от BMW M. В портфолиото на корпоративното тунинг подразделение на баварската марка фигурират предложения за почти всеки един от моделите на марката, а основно предимство пред по-голямата част от предложенията на вторичния пазар е възможността за поръчка на отделни елементи, а не задължаващата необходимост от закупуването на пълен пакет за доработка.

Предложенията на BMW M Performance са позиционирани едно ниво под тези на спортното подразделение BMW M и покриват основни “зони” на автомобилите, като аеродинамика, интериор, изпускателна система, окачване, декоративни елементи и други.

По отношение на аеродинамиката, от BMW M Performance дават възможност на клиентите си реално да постигнат по-добро представяне от своята кола чрез монтирането на висококачествени и заводско разработени елементи, като преобладаващият използван материал са въглеродните нишки. Сред наличните позиции могат да бъдат открити специално разработени предни и задни спойлери, странични елементи и капаци на външните огледала, и други.

По отношение на екстериорните подобрения няма как да подминем и предлаганите от BMW винилови стикери, които макар и да не оказват влияние върху пътното поведение на колата, акцентират и подсилват общата динамика.

ЗА онези от клиентите си, които освен визуално търсят и мощностно подобрение за своите автомобили, за някои от двигателните си предложение, от BMW M Performance предлагат и M Performance Power Kit, който гарантира увеличение в максималната мощност и въртящия момент на задвижващия агрегат.

Разнообразието продукти за доработка на автомобилите BMW на BMW M Performance покрива не само екстериора и динамиката на колите, но интериорното пространство, като отново основната цел е персонализирането и повишаването на общото динамично усещане. Един от най-добрите примери тук е предложението на подразделението по отношение на основният и най-честно използван елемент във всяка кола, а именно воланът. Наличните допълнителни варианти са два, като черешката е спортният волан с интегрирани екран и диодни индикации. Същият може да бъде изпълнен в различни варианти, но като че ли най-добрата комбинация е тази на Alcantara и карбон.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: