ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

BMW Group е първата чуждестранна компания с разрешение за тестове на автономни коли в Китай

like0 unlike0
Auto-Press 16 May 2018 Новини
253
0
BMW Group е първата чуждестранна компания с разрешение за тестове на автономни коли в Китай

Днес BMW Group обяви, че компанията е станала първата в света чуждестранна, която е получила лиценз за провеждането на тестове с автономни автомобили на територията на Китай.

От BMW Group коментират, че лицензът е бил получен на 14 май и представлява нова голяма крачка в пътя на компанията по реализирането на инициативата й за въвеждането на системи за автономно управление. От баварския гигант споделят също така, че това постижение подчертава също и лидерската роля на BMW Group в разработката на автономните системи на китайската автомобилна индустрия.

“BMW Group винаги е следвала развойната си стратегия “В Китай, за Китай””, коментират от баварската компания. “Ние разработихме цялостна, ориентирана към клиентите и проспективна R&D система чрез R&D центрове в Пекин, Шанхай и Шенянг. Сега е голяма чест да бъдем първата чуждестранна автомобилна компания производител, който да получи лиценз за тестове на автономни технологии в Китай”.

Към момента, тестовите полигони на BMW в Шанхай са с дължина от около 5.6 километра, но се планира те да бъдат разширени бързо във времето. Тестовата флота автомобили на компанията е съставена от представители на актуалното поколение на флагмана 7 Series, като изпитанията започват с два автомобила през този месец и с до седем до декември.

ЗВЕЗДАТА НА LA MAISON CITROËN НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ 2018 Е НОВИЯТ SUV C5 AIRCROSS! НОВОТО ЛИЦЕ НА МАРКАТА СЛАГА НАЧАЛОТО И НА PLUG-IN HYBRID ОФАНЗИВАТА НА CITROËN

Подобни

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Компанията GAC New Energy Automobile Co., Ltd (GAC NE) беше основана през лятото на 2017-а година като подразделение на GAC Group,...

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

Американското подразделение на SUBARU разпространи подробности за първото plug-in хибридно пазарно предложение на...

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai Motor обяви, че по време на инициативата си Clean Driving™ Month, провела се в Лондон, с представител на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: