ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

BMW Group е първата чуждестранна компания с разрешение за тестове на автономни коли в Китай

like0 unlike0
Auto-Press 16 May 2018 Новини
253
0
BMW Group е първата чуждестранна компания с разрешение за тестове на автономни коли в Китай

Днес BMW Group обяви, че компанията е станала първата в света чуждестранна, която е получила лиценз за провеждането на тестове с автономни автомобили на територията на Китай.

От BMW Group коментират, че лицензът е бил получен на 14 май и представлява нова голяма крачка в пътя на компанията по реализирането на инициативата й за въвеждането на системи за автономно управление. От баварския гигант споделят също така, че това постижение подчертава също и лидерската роля на BMW Group в разработката на автономните системи на китайската автомобилна индустрия.

“BMW Group винаги е следвала развойната си стратегия “В Китай, за Китай””, коментират от баварската компания. “Ние разработихме цялостна, ориентирана към клиентите и проспективна R&D система чрез R&D центрове в Пекин, Шанхай и Шенянг. Сега е голяма чест да бъдем първата чуждестранна автомобилна компания производител, който да получи лиценз за тестове на автономни технологии в Китай”.

Към момента, тестовите полигони на BMW в Шанхай са с дължина от около 5.6 километра, но се планира те да бъдат разширени бързо във времето. Тестовата флота автомобили на компанията е съставена от представители на актуалното поколение на флагмана 7 Series, като изпитанията започват с два автомобила през този месец и с до седем до декември.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: