ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 12 Jan 2018 Новини
32
0

BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)

BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
/add_images/news/012018/s_1515751202_357.jpg
  1. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  2. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  3. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  4. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  5. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  6. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  7. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  8. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  9. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  10. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  11. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  12. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  13. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  14. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  15. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  16. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)
  17. BMW 6 Series Gran Turismo : Симфония на колела (Видео)

Новото BMW 6 Series Gran Turismo е от онези автомобили, които ви карат по средата на работния ден да си спомните за тях, да изпитате необходимост да се срещнете отново и за пореден път да потеглите на път. Да си припомните тишината в купето, нарушена единствена и само от чистите тонове на луксозната аудиосистема, да ви липсва свободата на интериорното пространство, да знаете, че пътят никога няма ви се стори прекалено дълъг. Той просто ви кара да чувствате нужда да седнете зад волана и да избягате.

Нисък, издължен и елегантен, 6 Series Gran Turismo е осъзнатият и целенасочен по-добър батко на иначе отличното като идея 5 Series Gran Turismo, която предложи невиждана до момента на появата си комбинация от екстериорни габарити, интериорно разточителство, лукс и практичност. С отличен интериор, комфорт и функционалност, единственото противоречиво при петицата GT беше нейната външност, която се оказа и нейната единствена по-слаба страна. 6 Series Gran Turismo надгражда идеята на 5 Series GT, като дава възможност на потребителите да притежават, освен всичко друго, и един наистина красив автомобил.

С 6 Series Gran Turismo от BMW изразяват по безспорен начин решимостта си да предложат на пазара автомобил, разработен с идеята да бъде перфектното решение за дълъг път, но в същото време да предлага възможност и за отлична ежедневна приложимост, представителност и сериозен потенциал за семеен автомобил. Въпреки че тези “изходни” параметри са разхвърляни в потребителската карта във възможно най-далечните ъгли на графиката, от баварската марка са успяли да ги доближат до такава степен, че нещата сякаш винаги са си били така, и че комбинирането им е повече от адекватно.

Ако трябва да посочим само една отличителна черта на 6 Series Gran Turismo, то това със сигурност трябва да бъде неговото пътно поведение. За общото ниво на удовлетвореност от управлението, трябва да споменем, че всичко започва от почти перфектната работа, която екипът на компанията е свършил по отношение на обезшумяването на купето. Във вътрешността на автомобила достига минимално количество външен шум, предимно от гумите и съприкосновението им с пътната настилка, което поставя водача в тежката ситуация да избира- дали да се потопи в тишината или да я “пречупи” с феноменалната аудиосистема на лидера в областта Bowers & Wilkins- Diamond Surround Sound, с нейните 16 високоговорителя и 1400 W. По традиция за BMW, всичко останало- материали, сглобка, конфигурация и функциониране на инструментите, пространство, визия и усещане, са точно там където трябва да бъдат- на възможно най-високото ниво.

Всички горни фактори са базата, върху която “стъпва” автомобила и в комбинация с абсолютно ненатоварващото и сигурно пътно управление, и гамата високоефективни двигатели, превръщат 6 Series Gran Turismo в най-доброто предложение за дълги преходи на баварската марка. За това спомага както интериорни простор, така и товарното отделение, което предлага вместимост от 610 литра или със 110 повече в сравнение с 5 Series GT. За постигането на допълнителен комфорт и удобство, капакът на багажника може да бъде отварян/затварян дистанционно, а делимите в отношение 40:20:40 облегалки на задния ред, могат да бъдат сгънати с бутон от товарното отделение.

За по-приятното и пълноценно изживяване по време на дългия път, 6 Series Gran Turismo идва и с набор високотехнологични решения, обединени от инфо-комуникационната и мултимедийна система BMW Connected, която има за цел направи престоя в купето едновременно персонален, но и свързан с околния свят. iDrive системата също отбелязва присъствие във вътрешността на автомобила като внася типичната си лесна експлоатация с Touch Controller модула на централната конзола и Control Display, който представлява извисен 10.25-инчов чувствителен на допир HD дисплей. Всичко това е допълнително надградено с функционалността за управление на част от бордови подсистеми с жестове с ръка, както и вече по-големият (+70%) прожекционен Head-Up екран за водача.

А ако въпреки цялата налична база за удоволствие, която предлага BMW 6 Series Gran Turismo, все пак се налага да бъде свършена и малко дистанционна работа, то в случая може да се разчита на работа с календар, електронна поща и контакти чрез Microsoft Exchange функцията. Синхронизирането на мобилния телефон става чрез Bluetooth връзка, а зареждането му може да бъде осъществено и безжично, само с поставянето на апарата в съответната ниша в предната част на централната конзола.

Въпреки че интериорът е мястото, на което водачът и неговите спътници, ще се радват най-много, екстериорът на колата е първото, което прави впечатление при всеки един автомобил. Без да е екстравагантен и противоречив, а по-скоро стилно-динамичен, дизайнът на BMW 6 Series Gran Turismo няма шанс да остане незабелязан.

Най-интересната част от конструкцията на автомобила е неговият профил, в който откриваме много заемки от купе моделите, но пречупени през идеята на баварците за създаването на една многопрофилна опаковка. Типичен пример за реализирането на това желание откриваме в задната част на багажника, където в едно са съчетани елегантно оформен ръб с интегриран автоматично разгъващ се спойлер.

BMW 6 Series Gran Turismo идва стандартно със задно въздушно окачване на задната ос, което при желание от страна на клиентите може да бъде надградено с адаптивната версия, в комбинация с Integral Active Steering, при която и предната ос е конфигурирана с въздушно окачване и Dynamic Damper Control система. За най-взискателните е предвидена Executive Drive опцията, която освен още по-стабилизирано пътно поведение, обещава и повече динамика. Водачът има възможност да регулира отстоянието на колата от пътя ръчно, като по този начин той може да си гарантира допълнителни 20 мм свобода във височина при необходимост от атакуването на по-високи препятствия или сантиметър снишаване.

Като допълнителна екипировка за 6 Series Gran Turismo, от BMW предлагат и няколко високотехнологични системи, които обещават да направят пътното изживяване още по-приятно и сигурно. Типичен пример за това е Driving Assistant Plus с асистент за полуавтономно движение, която позволява движението да бъде поверено за определен период от време в “ръцете” на самата кола. Тя включва също така поддържане на лентата на движение и активна защита срещу страничен сблъсък, Превенция срещу сблъсък отзад и предупредителни функции за напречен трафик.

BMW 6 Series Gran Turismo се предлага с избор между 6 основни модификации според интегрираните двигател и задвижваща система, като вариантите са от 258 конски сили при 630i, до 340 конски сили при 640i и 640i xDrive. Дизеловите предложения са две- 630d с 265 конски сили и 640d с 320 конски сили.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: