ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Бляскав пазарен дебют за новото Renault Megane RS (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 19 Jun 2018 Новини
177
0

Бляскав пазарен дебют за новото Renault Megane RS (Видео)

Бляскав пазарен дебют за новото Renault Megane RS (Видео)
/add_images/news/062018/s_1529438402_148.jpg
  1. Бляскав пазарен дебют за новото Renault Megane RS (Видео)
  2. Бляскав пазарен дебют за новото Renault Megane RS (Видео)
  3. Бляскав пазарен дебют за новото Renault Megane RS (Видео)
  4. Бляскав пазарен дебют за новото Renault Megane RS (Видео)
  5. Бляскав пазарен дебют за новото Renault Megane RS (Видео)
  6. Бляскав пазарен дебют за новото Renault Megane RS (Видео)
  7. Бляскав пазарен дебют за новото Renault Megane RS (Видео)

С бляскава церемония, провела се в Киноцентър Бояна, Renault-Nissan България постави началото на пазарното лансиране на изцяло новото спортно Renault Megane RS на територията на България, като маневреността и динамичните качества на автомобила бяха демонстрирани от известният автомобилен състезател Димитър Илиев с впечатляващо аудио-визуално шоу и 3D симулирана писта.

Новото Renault Megane RS е оборудвано с нов четирицилиндров 1.8 литров задвижващ агрегат с максимална мощност от 280 конски сили и максимален въртящ момент от 390 Нм, а в края на тази година очакваме и появата на още по-мощната му версия Trophy, при която мощността ще бъде увеличена до 300 конски сили.

Новото Renault MEGANE R.S. е оборудвано също така със система за завиване на четирите колела 4CONTROL, която гарантира оптимална стабилност при движение с високи скорости и подобрена маневреност при ниски, възможност за избор между две нива на изпълнение- Sport и Cup, за първи път ще се предлата с избор между две предавателни кутии- шестстепенна мепанична и шестстепенна роботизирана EDC с възможност за превключване на предавките с пера от волана, бордова телеметрична система R.S. Monitor и други.

Новото поколение на MEGANE R.S. е първата серийна кола на компанията, която идва с новите емблеми на Renault Sport, нов екстериорен цвят- Tonic Orange, интериор със спортни предни седалки с интегрирани подглавници, червен шев, комбинация между текстилна и Alcantara тапицерия и други.

За още по-добро пътно поведение, новият MEGANE R.S. е с по-широка стъпка на пътя, наличен е в комбинация с 18- и 19-цолови джанти, а по екстериора му са оформени допълнителни въздухозаборници за охлаждане на двигателя.

Новият MEGANE R.S. е оборудван и с адаптивната система MULTI-SENSE, която дава възможност на водача да избира между четири основни- Comfort, Normal, Sport и Race, и един с възможност за персонализиране режими на пътно поведение.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: