ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Без волан и без педали: Автономната кола на GM идва през 2019 (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 12 Jan 2018 Новини
25
0
Без волан и без педали: Автономната кола на GM идва през 2019 (Видео)

Днес автомобилният гигант General Motors разпространи първата снимка и видео на интериора на “първия в света готов за производство автомобил, който няма волан и педали”.

От GM споделят, че автомобилът (четвъртото поколение на автономната разработка Cruise AV) е създаден от самото начало като такъв, който да бъде в състояние да функционира безопасно самостоятелно, без водач, волан, педали или контролни уреди.

От General Motors анонсират също така, че компанията е пуснала петиция към американското транспортно министерство, с която изразява желание за въвеждане на автономните си коли през 2019 година.

В специалната си презентация 2018 Self-Driving Safety Report, GM разкрива подробности около проекта си, в това число и информация за това, че автономните автомобили на гиганта- изцяло електрически на базата на Chevrolet Bolt, ще разполагат със система за записване на информация от случващото се на две нива, подробности за това как ще се “държи” превозното средство в случай на пътен инцидент, за защитата, която ще предложат колите на водача и неговите спътници, за кибер-сигурността на екосистемата, която е транспортното средство, за обмяната на информация и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: