ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

BENTLEY BENTAYGA HYBRID с интелигентна навигационна система (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 21 Mar 2018 Новини
45
0
BENTLEY BENTAYGA HYBRID с интелигентна навигационна система (Видео)

Новото Bentley Bentayga Hybrid, което компанията представи за първи път по време на международното изложение в Женева, ще стъпи на пазара с иновативна интелигентна сателитна навигационна система, която е в състояние да калкулира възможно най-ефективния начин на функциониране на хибридната задвижваща система.

Когато водачът въведе необходимите за навигацията данни в системата, Bentayga Hybrid изчислява оптималното съотношение между електрическа и V6 енергия за всеки един от отделните участъци на пътуването, като запазва достатъчно електрическа енергия за локациите, в която тя ще има най-оптимална приложимост.

BENTLEY BENTAYGA HYBRID идва със специално разработена зарядна система Power Dock с дизайн на Philippe Starck, която обещава възможност за презареждането на интегрираната в колата батерия за 2.5 часа (7.5 часа от домашна електрическа инсталация) и автономност в чист електрически режим от до 50 километра. В комбинация с трилитровия, бензинов V6 двигател, новата модификация на SUV модела се превръща в най-ефективното предложение в цялата история на легендарната марка.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: