ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

BBC TOPGEAR БЪЛГАРИЯ ПОКАЗВА 70-ТЕ СИ НАЙ-ДОБРИ ФОТОГРАФИИ

like0 unlike0
Auto-Press 28 Apr 2017 Новини
25
0

BBC TOPGEAR БЪЛГАРИЯ ПОКАЗВА 70-ТЕ СИ НАЙ-ДОБРИ ФОТОГРАФИИ

BBC TOPGEAR БЪЛГАРИЯ ПОКАЗВА 70-ТЕ СИ НАЙ-ДОБРИ ФОТОГРАФИИ
/add_images/news/042017/s_1493395203_761.jpg
  1. BBC TOPGEAR БЪЛГАРИЯ ПОКАЗВА 70-ТЕ СИ НАЙ-ДОБРИ ФОТОГРАФИИ
  2. BBC TOPGEAR БЪЛГАРИЯ ПОКАЗВА 70-ТЕ СИ НАЙ-ДОБРИ ФОТОГРАФИИ
  3. BBC TOPGEAR БЪЛГАРИЯ ПОКАЗВА 70-ТЕ СИ НАЙ-ДОБРИ ФОТОГРАФИИ
  4. BBC TOPGEAR БЪЛГАРИЯ ПОКАЗВА 70-ТЕ СИ НАЙ-ДОБРИ ФОТОГРАФИИ

- Изложбата е част от честването на 10-ата годишнина на списанието

Най-добрите снимки за последните 10 години на култовото списание BBC TopGear, разположени в античния комплекс на древна Сердика! Ексклузивната селекция от 70 кадъра, подбрана от 1500 снимки, направени от българските фотографи на сп. BBC TopGear, могат да се видят в следващите две седмици до 8 май в Клуб на фоторепортерите. Галерията е разположена в подлеза на Министерски съвет в София.

Избраните снимки са подредени от художник, а домакин на откриващото събитие бе Рада Петкова, председател на клуба на фоторепортерите. Партньори, медии, приятели на BBC TopGear и светила във фотографията като Юрий Трейман споделиха със списанието емоцията от първата за българското издание фотоизложба от подобен мащаб. „Много се радвам, че осъществих идеята си да представим работата ни в последните 10 години. Селекцията бе изключително трудна и дори няколко пъти се скарахме с главния редактор, защото поне 300 кадъра заслужаваха да бъдат копирани на хартия, а имахме място за само 70“, коментира главния фотограф на BBC TopGear Тони Тончев.

Най-далечната снимка е от Судан – дело на Александър Костадинов, публикувал материал в BBC TopGear от прекосяването си на Африка с Land Rover Defender. В изложбата има снимки от почти цяла Европа от пътуването на списанието с Тони Тончев и Ивелин Солаков, както и ослепителен кадър на Петя Чолакова с Rolls-Royce в Унгария.

Също така снимки от представянето на първия брой на списанието, от организирането на TopGear шоу, от посещението на английския екип на BBC TopGear с Aston Martin DB11, от състезания като рали „България“ и рали „Вида“, аплодирани лично от легендарните пилоти Димитър Илиев и Крум Дончев, както и навигатора на Петър Гьошев – Димитър Спасов, които присъстваха на събитието.

Дългогодишният кадър на списанието Иван Монев разпозна своите фотографии с мотоциклети. Освен крайно ексклузивната селекция от 70 кадъра, посетителите на откриването на изложбата можеха да видят 325 снимки, също специално подбрани и заснети от българските фотографи на списанието.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: