ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Българската марка SIN CARS стъпва в Австралия

like0 unlike0
Auto-Press 17 May 2018 Новини
240
0

Българската марка SIN CARS стъпва в Австралия

Българската марка SIN CARS стъпва в Австралия
/add_images/news/052018/s_1526540403_896.jpg
  1. Българската марка SIN CARS стъпва в Австралия

Гигантът Daytona Sports Cars, собственост на Ричард Бендъл ще представлява българската марка SIN CARS

Българска спортна кола проби за първи път в Австралия. Гигантът Daytona Sports Cars, собственост на Ричард Бендъл ще представлява българската марка SIN CARS. Първият състезателен Sin вече пътува към Австралия. За целта вече е отворен и първият шоурум за дилърство на родната копания във Виктория, Австралия. Sin Australia Pty.ltd. ще подкрепя и бъдещите собственици на Sin с подготовката за състезания и техническа помощ като част от създаването на състезателен екип, подкрепян от завода. Автомобилите ще се включан и в серията GT4 GT1 и C.A.M.S. щатски серия състезания.

Ричард Бендъл е известният основател на компанията MoTeC, която е световен лидер в технологиите за управление на двигатели. Впечатляващият списък с клиенти на концерна включва престижните Le Mans, NASCAR, FIA GT, австралийския V8 Supercars, IndyCar, Рали Дакар, Формула Форд и много други. Самият Ричард Бендъл е моторспорт ентусиаст през целия си живот. От 1960 г. той се състезава с автомобили и мотоциклети, повечето от които е построил и подготвял сам.

Daytona Sports Cars е създадена през 2000 г., за да проектира, произвежда и пуска на пазара репликата “Daytona Coupe Replica”, използвайки съвременни инженерни техники за проектиране и производство, както и да използва настоящия OEEM компоненти. Те са произвели 14 автомобила, всички от които са конструирани и сертифицирани по австралийските правила за дизайн и всички са били регистрирани. По-голямата част от тях са били или се използват в състезания като Targa Rally. Те са управлявали колите си в шест 12-часови състезания в Австралия и Малайзия през последните пет години и са спечелили шампионата Victorian Sports Car, заедно със спечелването на две 1-часови големи състезания.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: