ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Женева 2018: Това е SKODA VISION X (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 06 Mar 2018 Новини
32
0

Автосалон Женева 2018: Това е SKODA VISION X (Видео)

Автосалон Женева 2018: Това е SKODA VISION X (Видео)
/add_images/news/032018/s_1520323202_379.jpg
  1. Автосалон Женева 2018: Това е SKODA VISION X (Видео)
  2. Автосалон Женева 2018: Това е SKODA VISION X (Видео)
  3. Автосалон Женева 2018: Това е SKODA VISION X (Видео)
  4. Автосалон Женева 2018: Това е SKODA VISION X (Видео)
  5. Автосалон Женева 2018: Това е SKODA VISION X (Видео)
  6. Автосалон Женева 2018: Това е SKODA VISION X (Видео)
  7. Автосалон Женева 2018: Това е SKODA VISION X (Видео)
  8. Автосалон Женева 2018: Това е SKODA VISION X (Видео)

Световна премиера на щанда на SKODA на международното изложение в Женева отбелязва новата концептуална разработка VISION X, която демонстрира бъдещето развитие на моделната гама на марката с върху концепцията за градски кросовър с хибридна задвижваща система.

С VISION X от SKODA за първи път в историята на марката комбинират три задвижващи елемента- газ (CNG), бензин и електричество. В зависимост от условията и изискванията от страна на водача, хибридната система на концептуалната разработка е в състояние да предложи задвижване на предните, задните или на четирите колела.

Един от основните елементи на хибридната задвижваща система на SKODA VISION X е 1.5 литров TSI G-TEC четирицилиндров турбоагрегат, специално разработен за работа с газ (CNG) и отговарящ за задвижването на предните колела. При неговата употреба, максималната мощност, която е в състояние да се генерира е 130 конски сили, а максималният въртящ момент е 250 Нм. Единият от резервоарите за газ е позициониран под задните седалки, а вторият е зад задния мост.

За повишаване на горивната икономичност и за подобряването на екологичността, SKODA VISION X разполага с два електромотора, задвижвани от литиево-йонна батерия, която се дозарежда по време на движението.

Благодарение на интегрираният резервен резервоар за бензин, автономността на SKODA VISION X е до 650 километра, ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде осъществено за 9.3 секунди, а максималната скорост на движение е 200 км/ч.

Премиера на щанда на Skoda на женевското изложение правят също така сериозно обновената FABIA и луксозната версия KODIAQ L&K.

Други интересни новости при SKODA са свързани с въвеждането на двулитров TSI двигател с 272 консики сили в модификационното портфолио на SUPERB, допълнителен Challenge Plus пакет за OCTAVIA RS с нови екстериорни и интериорни елементи, и TSI мотор с 245 конски сили, както и въвеждането на дигитално инструментално табло при OCTAVIA, SUPERB и KODIAQ.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: