ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Женева 2018: Идва новата Toyota Supra

like0 unlike0
Auto-Press 13 Feb 2018 Новини
29
0
Автосалон Женева 2018: Идва новата Toyota Supra

Toyota обяви, че по време на международното изложение в Женева, което ще се състои в началото на март, ще се състои премиерата на “модерна състезателна концепция, демонстрираща отдадеността на Toyota по завръщането на пазара на един от най-емблематичните й спортни автомобили”.

Без да навлизат в подробности и с конкретика единствено по отношение на това, че колата ще бъде представена на 6 март, от Toyota не разпространяват никакви подробности за предстоящата си премиера.

По всяка вероятност обаче дебютният автомобил на компанията на женевското изложение ще бъде предшественик на дългоочакваното ново поколение на легендарната Toyota Supra, разработена съвместно с BMW и нейното ново Z4.

Серийната версия на спортната кола на японската марка, вероятно ще видим в завършен вид в края на тази или намалото на следващата година, въпреки че през последната година станахме свидетели на множество “засичания” на тестови прототипи на новата Supra по световните пътища.

По непотвърдена информация, новата Toyota Supra ще бъде оборудвана с трилитровия, редови шестцилиндров двигател на BMW, максималната мощност на който ще бъде около 330 конски сили.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: