ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Женева 2018: Идва новата Toyota Supra

like0 unlike0
Auto-Press 13 Feb 2018 Новини
29
0
Автосалон Женева 2018: Идва новата Toyota Supra

Toyota обяви, че по време на международното изложение в Женева, което ще се състои в началото на март, ще се състои премиерата на “модерна състезателна концепция, демонстрираща отдадеността на Toyota по завръщането на пазара на един от най-емблематичните й спортни автомобили”.

Без да навлизат в подробности и с конкретика единствено по отношение на това, че колата ще бъде представена на 6 март, от Toyota не разпространяват никакви подробности за предстоящата си премиера.

По всяка вероятност обаче дебютният автомобил на компанията на женевското изложение ще бъде предшественик на дългоочакваното ново поколение на легендарната Toyota Supra, разработена съвместно с BMW и нейното ново Z4.

Серийната версия на спортната кола на японската марка, вероятно ще видим в завършен вид в края на тази или намалото на следващата година, въпреки че през последната година станахме свидетели на множество “засичания” на тестови прототипи на новата Supra по световните пътища.

По непотвърдена информация, новата Toyota Supra ще бъде оборудвана с трилитровия, редови шестцилиндров двигател на BMW, максималната мощност на който ще бъде около 330 конски сили.

Jaguar I-Pace - бъдещето днес и то достъпно! - видео

Подобни

Проверка на 4189 моторни превозни средства и 5725 души = 3249 нарушения

Проверка на 4189 моторни превозни средства и 5725 души = 3249 нарушения

-4189 моторни превозни средства са проверени вчера в хода на спецакции по пътищата в страната Продължават ежедневните...

SKODA с летящ старт на втората половина на 2018

SKODA с летящ старт на втората половина на 2018

Skoda направи летящ старт на втората половина на 2018 година, като отчете ръст в продажбите си през юли в размер на 14.6% до ниво...

Honda обнови Civic за Америка

Honda обнови Civic за Америка

Американското подразделение на Honda Motor разкри първите подробности за версията 2019 година на версиите седан и купе на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: