ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Женева 2018: Идва новата Toyota Supra

like0 unlike0
Auto-Press 13 Feb 2018 Новини
21
0
Автосалон Женева 2018: Идва новата Toyota Supra

Toyota обяви, че по време на международното изложение в Женева, което ще се състои в началото на март, ще се състои премиерата на “модерна състезателна концепция, демонстрираща отдадеността на Toyota по завръщането на пазара на един от най-емблематичните й спортни автомобили”.

Без да навлизат в подробности и с конкретика единствено по отношение на това, че колата ще бъде представена на 6 март, от Toyota не разпространяват никакви подробности за предстоящата си премиера.

По всяка вероятност обаче дебютният автомобил на компанията на женевското изложение ще бъде предшественик на дългоочакваното ново поколение на легендарната Toyota Supra, разработена съвместно с BMW и нейното ново Z4.

Серийната версия на спортната кола на японската марка, вероятно ще видим в завършен вид в края на тази или намалото на следващата година, въпреки че през последната година станахме свидетели на множество “засичания” на тестови прототипи на новата Supra по световните пътища.

По непотвърдена информация, новата Toyota Supra ще бъде оборудвана с трилитровия, редови шестцилиндров двигател на BMW, максималната мощност на който ще бъде около 330 конски сили.

Музеят fahr(T)raum или мечтата за каране на Ернст Пийх - видео Ford и LEGO® с нова тематична серия

Подобни

Rolls-Royce Cullinan идва със специални седалки за наблюдение (Видео)

Rolls-Royce Cullinan идва със специални седалки за наблюдение (Видео)

Днес Rolls-Royce разкри нови подробности за изцяло новия си модел Cullinan, за който от компанията коментират, че е много повече от...

Световна премиера на новото Volvo V60 (Видео)

Световна премиера на новото Volvo V60 (Видео)

Източник: www.volvocars.bg Шведският автомобилен производител открива нова страница в историята на традиционното семейно...

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT: Приключенецът се цели нависоко (Видео)

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT: Приключенецът се цели нависоко (Видео)

Източник: www.peugeot.bg Новият PEUGEOT RIFTER е представен като концепт, който се цели в звездите на Автомобилния салон в...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: