ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER

like0 unlike0
Auto-Press 21 Feb 2018 Новини
75
0

Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER

Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER
/add_images/news/022018/s_1519196409_957.jpg
  1. Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER
  2. Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER
  3. Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER
  4. Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER
  5. Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER
  6. Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER
  7. Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER
  8. Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER
  9. Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER
  10. Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER
  11. Автосалон Женева 2018: Дебют за новото PEUGEOT RIFTER

По време на международното изложение в Женева, което започва в началото на март, дебют на щанда на Peugeot ще направи изцяло новия модел Rifter.

Подобно на изцяло новото си име, Peugeot Rifter, което ще бъде лансирано на европейския пазар през есента на тази година, е разработено на нова платформа и демонстрира изцяло нов дизайн и функционалност, като дебют в интериора му прави и международно признатата бордова система i-Cockpit.

Peugeot Rifter ще дебютира с няколко интересни конструкционни и стилистични решения, в това число дизайн елементи заимствани от SUV автомобилите, удобен достъп до товарното отделение чрез отваряемото стъкло на вратата на багажника, компактен ергономичен волан, 8-инчов чувствителен на допир екран, прожекционен head-up дисплей, електронна паркинг спирачка и други.

Rifter ще се предлага и в стилната GT Line модификация, която ще се отличава от останалите версии на модела със специални Onyx Black елементи, релси на тавана, 17-цолови алуминиеви джанти, волан с кожена тапицерия, тематично оформление на интериора и други.

От Peugeot коментират, че благодарение на по-голямото отстояние от пътя и възможността за поръчка на системата за подобряване на сцеплението Advanced Grip Control и гумите MICHELIN LATTITUDE TOUR, Rifter предлага и допълнителна приложимост извън стандартните пътища. За най- взискателните, от френската компания предлага и версия с четири задвижващи колела, разработена съвместно с DANGEL.

В гамата задвижващи агрегати на Peugeot Rifter са включени високоефективни двигатели, отговарящи на Euro 6.c стандарта и готови да отговорят на предсотящия да бъде въведен WLTC. Бензиновите варианти са два- 1.2 PureTech със 110 и 130 конски сили, като комбинираните предавателни кутии са съответно петстепенна механична и осемстепенна автоматична, а дизеловите са три- 1.5 BlueHDi със 75, 100 и 130 конски сили, в комбинация с петстепенна механична, шестстепенна механична или осемстепенна автоматична кутия.

Peugeot Rifter се предлага в пет- и седемместна конфигурация в две версии на дължината на купето- Стандартна 4.4 метра и Дълга 4.75 метра. При петместната стандартна, вместимостта на товарното отделение е 775 литра, а при дългата със сгънати седалки свободният обем достига внушителните 4000 литра.

От Peugeot споделят, че успоредно с премиерата на Rifter на женевското изложение, на щанда на марката ще бъде представена и уникална негова изложбена разработка.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: