ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Франкфурт 2017: Новият SSANGYONG REXTON G4

like0 unlike0
Auto-Press 13 Sep 2017 Новини
29
0
Автосалон Франкфурт 2017: Новият SSANGYONG REXTON G4

С успешното завършване на инициативата си Rexton Trans Eurasia Trail, финалът на която беше именно на международното изложение във Франкфурт, SsangYong представи за първи път пред широка публика в Европа изцяло новия си Rexton. Успоредно с това, компанията постави началото и на пазарното му лансиране на територията на континента.

SsangYong Rexton G4 е изцяло нова разработка, стъпила на последно поколение носеща рама, изработена от революционната високотехнологична гига-стомана. Автомобилът е позициониран във високия D-сегмент, а задвижването му е поверено на 2.2-литров турбодизелов двигател с максимална мощност 181 к.с. и максимален въртящ момент 420 Нм, комбиниран с 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична трансмисия Mercedes-Benz.

Габаритите на новия Rexton са увеличени спрямо предишното поколение и са дължина 4,850 мм, широчина 1,960 мм, височина 1,825 мм и междуосие 2,865 мм.

Новият Rexton прави сериозна стъпка напред и по отношение на системите за подпомагане на управлението и повишаването на сигурността на пътя. Автомобилът ще се предлага със система за автономно задействане на спирчаната система в случай на опасност, система за регистриране на превозно средство в мъртвата точка на погледа на водача, система за видео наблюдение около цялото превозно средство и други.

По отношение на мултимедийната и комуникационната свързаност, от SsangYong са предвидили възможности за синхронизация на мобилни телефони с Apple CarPlay и Android Auto, какот и широк, 9.2-инчов HD централен екран.

Допълнителен комфорт при новия Rexton е гарантират със системите за автоматично заключване на превозното средство при отдалечаване на ключа, автоматично връщане на седалката в избраната позиция след понижаването й за по-лесен достъп до интериора, автоматична климатична инсталация с филтър за фини частици и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: