ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Бирмингам 2018: Ford в помощ на бизнеса

like0 unlike0
Auto-Press 24 Apr 2018 Новини
151
0

Автосалон Бирмингам 2018: Ford в помощ на бизнеса

Автосалон Бирмингам 2018: Ford в помощ на бизнеса
/add_images/news/042018/s_1524567602_139.jpg
  1. Автосалон Бирмингам 2018: Ford в помощ на бизнеса
  2. Автосалон Бирмингам 2018: Ford в помощ на бизнеса
  3. Автосалон Бирмингам 2018: Ford в помощ на бизнеса
  4. Автосалон Бирмингам 2018: Ford в помощ на бизнеса
  5. Автосалон Бирмингам 2018: Ford в помощ на бизнеса

По време на специализираното за търговски автомобили изложение в Бирмингам, Ford представя няколко интересни новости, които обещават да бъдат в помощ на бизнеса. Акцент на салона е преимерата на новата Fiesta Van, която заедно с Transit Connect, ще бъдат първите автомобили на компанията, които ще се предлагат с новата бордова система за свързаност FordPass Connect. Други интересни експонати, които ще демонстрират от Ford са plug-in хибридната версия на Transit Custom, както и новият Ranger Wildtrak X.

Основен акцент на щанда на Ford е премиерата на новата Fiesta Van, която се присъединява към семейството лекотоварни автомобили на марката, в което фигурират новите Transit Custom, Transit Connect и Transit Courier.

Новият компактен ван на Ford ще бъде лансиран на европейския пазар по-късно през тази година, като ще се предлага с идбор между два ефективни бензинови двигателя- 1.1- литров, трицилиндров с 85 консик сили и международно признатият еднолитров EcoBoost във версия със 125 конски сили. За предпочитащите дизеловите мотор, от марката са предвидили модификации с 1.5 литров TDCi агрегат във варианти с 85 и 120 конски сили.

Новата Fiesta Van предлага вместимост от 1 куб.м, като дължината на товарите може да достигне до почти 1.3 метра. Товароносимостта е около 500 килограма, в багажника има обособени четири позиции за закрепяне на въже.

По отношение на свързаността, Fiesta Van идва с възможност за поръчка на инфо-комуникационната и мултимедийна система SYNC 3, съвместима с Apple CarPlay и Android Auto, в комбинация с 8-инчов чувствителен на допир екран. В набора системи за повишаване на безопасността могат да бъдат открити системи като PreCollision Assist с функция за разпознаване на пешеходци, адаптивен круз контрол, активен паркинг асистент, система за разпознаване на пътните знаци и други.

За онези от клиентите, които търсят функцията и удоволствието, от Ford са предвидили специалната версия Sport на Fiesta Van, която идва с уникални елементи в предната и задната си част, възможност за оборудване с 18-цолови алуминиеви джанти, тематично изпълнение на интериора, уникални за модификацията волан, педали и скоростен лост, и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: