ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автомобилът на годината 2016 на Европа- Opel Astra, с 500 000 заявки

like0 unlike0
Auto-Press 19 Sep 2017 Новини
22
0
Автомобилът на годината 2016 на Европа- Opel Astra, с 500 000 заявки

Носителят на наградата Автомобил на годината 2016 на Европа- Opel Astra, вече може да се похвали с повече от 500 000 реализирани единици на територията на Европа.

От Opel коментират, че най-продаваната кола на марката, представена по време на международното изложение във Франкфурт през 2015-та година, заема второто място в своя сегмент на европейския пазар, в това число и на родния си в Германия, както и на други основни пазари, а в Холандия заема челната позиция.

“Щастливи сме, че нашето най-ново поколение Astra убеди в своите качества повече от половин милион клиенти”, коментира Петер Кюспер- директор на подразделението Продажби и Следпродажбено обслужване на Opel. “Високо търсене на лидерски иновации и оборудване, както и на ултра-модерните асистиращи технологии демонстрира, че нашата философия за това да предоставяме определящи тенденциите технологии в компактния клас и по този начин правейки ги достъпни на голяма аудитория, се отплаща. Това ние разбираме под слогана “бъдещето е за всички”, допълва той.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: