ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

„Audi Summit” в Барселона през юли: продуктово шоу на марката с четирите кръга

like0 unlike0
Auto-Press 19 Jun 2017 Новини
24
0
„Audi Summit” в Барселона през юли: продуктово шоу на марката с четирите кръга

• Марката презентира своя път към целта да стане водеща дигитална автомобилна компания

• Световна премиера на новото поколение на флагмана Audi A8

• Барселона е световната столица с ритъм на живот от съвремeнно измерение

Audi покани световния елит на продуктово шоу на 11 юли, 2017, което ще демонтстрира последните нововъведения на марката. На обща площ от 10 000 кв.м., първото за марката събитите „Audi Summit”, ще демонстрира визията за бъдещата мобилност, премиум услугите, които ще предоставя на клиентите си и решенията за пилотирано шофиране и паркиране.

2000 избрани гости от цял свят ще станат свидетели на световната премиера на флагмана на марката, петото поколение на Audi A8.

Audi Summit е новият ексклузивен форум на марката. Съвременния мегаполис Барселона е домакин на събитието, влиятелни личности от света на медиите, финансиите , търговията и индустрията ще станат свидетели на футуристичните решения за бъдещата мобилност, дигитална свързаност и алтернативно задвижване на градовете в бъдещето.

Събитето се състои от два панела, едночасово продуктово шоу на 70 модела и спектакъл- преживяване в света на марката, представени в търговския панаирен център на града на брега на Средиземно море. Освен премиерата на Audi A8 компанията ще презентира визията си за бъдещето и обещанието пред клиентите си за внедряване на технологии с измеренията на изкуствения интелект. Автомобилът на бъдещето ще промени и улесни ежедневието на клиентите на марката.

Изложението започва на 11 юли с продуктово шоу на LED стена с размер 50 м. Звездата на вечерта е Audi A8. В палатата на панаирното изложение гостите ще се слеят с атмосферата на града, ще станат свидетели на представянето на концептуални модели, инсталации демонстриращи визията за мобилност на бъдещето, изкуствен интелект вграден в технологичните решения в града на бъдещето.

Премиум марката ще демонстрира Vorsprung (напредък) отвъд автомобилите. В пътешествието си към дигиталния свят Ауди ще внедрява все повече дигитални решения за бъдещата градска мобилност. Примери за това се демонстрират в производството, логистиката, продажбите и маркетинга. Може ли да произведем автомобил без поточна линия? Как може да конфигурираме един автомобил дигитално и да го тестваме виртуално? Как се ангажира марката с опазването на околната среда с въвеждането на нови технологии? Audi Summit ще представи картина на бъдещата трансформация

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: