ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Audi показа новото A6 Avant

like0 unlike0
Auto-Press 16 Apr 2018 Новини
240
0

Audi показа новото A6 Avant

Audi показа новото A6 Avant
/add_images/news/042018/s_1523858408_239.jpg
  1. Audi показа новото A6 Avant
  2. Audi показа новото A6 Avant
  3. Audi показа новото A6 Avant
  4. Audi показа новото A6 Avant
  5. Audi показа новото A6 Avant

Audi разпространи първата информация и снимки за новото си многофункционално A6 Avant, за което коментират, че комбинира динамичен дизайн с върхова ежедневна приложимост и отлична адаптивност.

С променен и по-динамичен дизайн, Audi A6 Avant идва с товарна вместимост от 565 литра, а след сгъването на задните седалки, свободният обем достига 1680 литра. В същото време, от компанията коментират, че пътното поведение, в това число и конфигурирането на окачването, има за цел да доставя истинско удоволствие от управлението. За последното, както и за по-добрата маневреност при движение с ниски скорости, спомага и предлаганата като допълнително оборудване система за управление на задните колела.

Audi A6 Avant е с основни габарити дължина 4.94 метра, ширина 1.89 метра и височина 1.47 метра, а интериорът му е обещава да предложи по-голям простор от този на предшественика и по-добър комфорт благодарение на по-добрата шумоизолация, изцяло новите седалки, предлаганата като допълнително оборудване бордова система MMI navigation plus с 12.3-инчов екран, специален пакет за пречистване и ароматизиране на въздуха в купето и избор между четири вида окачване.

Новото Audi A6 Avant се предлага със седемстепенна S tronic и осемстепенна tiptronic роботизирана предавателна кутия, както и във версия quattro с четири задвижващи колела.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: