ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Audi показа новото A6 Avant

like0 unlike0
Auto-Press 16 Apr 2018 Новини
240
0

Audi показа новото A6 Avant

Audi показа новото A6 Avant
/add_images/news/042018/s_1523858408_239.jpg
  1. Audi показа новото A6 Avant
  2. Audi показа новото A6 Avant
  3. Audi показа новото A6 Avant
  4. Audi показа новото A6 Avant
  5. Audi показа новото A6 Avant

Audi разпространи първата информация и снимки за новото си многофункционално A6 Avant, за което коментират, че комбинира динамичен дизайн с върхова ежедневна приложимост и отлична адаптивност.

С променен и по-динамичен дизайн, Audi A6 Avant идва с товарна вместимост от 565 литра, а след сгъването на задните седалки, свободният обем достига 1680 литра. В същото време, от компанията коментират, че пътното поведение, в това число и конфигурирането на окачването, има за цел да доставя истинско удоволствие от управлението. За последното, както и за по-добрата маневреност при движение с ниски скорости, спомага и предлаганата като допълнително оборудване система за управление на задните колела.

Audi A6 Avant е с основни габарити дължина 4.94 метра, ширина 1.89 метра и височина 1.47 метра, а интериорът му е обещава да предложи по-голям простор от този на предшественика и по-добър комфорт благодарение на по-добрата шумоизолация, изцяло новите седалки, предлаганата като допълнително оборудване бордова система MMI navigation plus с 12.3-инчов екран, специален пакет за пречистване и ароматизиране на въздуха в купето и избор между четири вида окачване.

Новото Audi A6 Avant се предлага със седемстепенна S tronic и осемстепенна tiptronic роботизирана предавателна кутия, както и във версия quattro с четири задвижващи колела.

ЗВЕЗДАТА НА LA MAISON CITROËN НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ 2018 Е НОВИЯТ SUV C5 AIRCROSS! НОВОТО ЛИЦЕ НА МАРКАТА СЛАГА НАЧАЛОТО И НА PLUG-IN HYBRID ОФАНЗИВАТА НА CITROËN

Подобни

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Компанията GAC New Energy Automobile Co., Ltd (GAC NE) беше основана през лятото на 2017-а година като подразделение на GAC Group,...

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

Американското подразделение на SUBARU разпространи подробности за първото plug-in хибридно пазарно предложение на...

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai Motor обяви, че по време на инициативата си Clean Driving™ Month, провела се в Лондон, с представител на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: